Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Hulahopke i halteri

Najlonke s uzorkom haltera – praktično i seksi.

Volite nositi najlonke, ali volite nositi i haltere? U tom slučaju, kombinacija i jednog i drugog neće vas onda ostaviti ravnodušnima. Hulahopke s uzorkom haltera proslavila je modna marka House of Holland.Nakon što je britanski modni dizajner Henry Holland (poznat po uskoj suradnji s manekenkom i britanskom "it" djevojkom Agyness Deyn) tržištu predstavio lažne najlonke s halterima, svi su poludili za ovim proizvodom koji je se našao na svim "wish" listama brojnih trendsetterica. Upravo su prvi puta ovakve hulahopke viđene na Agyness, a među prvima su ih nosile i Pixie Geldolff, Frankie Sandford, Pixie Lott i Lily Allen.


Bez obzira što je im je pomogao tzv. "celebrity" impuls da u vrtoglavo kratkom roku postanu pravi svjetski hit, svi će se složiti s nama kada kažemo da je doista riječ o super seksi najlonkama, koje na praktičan način objedinjuju dva proizvoda i koje će si većina od nas poželjeti. Nakon proboja HOH lažnih halter – najlonki, i ostali modni dizajneri su izbacili svoje modele.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Solidea, svjetski lider u sektoru kompresivnih čarapa i tajica, koji je svojim inovativnim rješenjima i prepoznatljivim talijanskim dizajnom osvojio žene svijeta,  ovih dana slavi...

Seks

10 načina kako se pretvoriti u zločestu curu kada je seks u pitanju.

Fashion report

Žene koje nose Wonderful Hips Shaper 70 Opaque  'zimski' model Solidea čarapa opisuju ih kao 'nešto najbolje što su ikad probale'!

Fashion report

Kad je o kompresivnim čarapama riječ one nisu samo klasični modeli u boji kože rezervirani za nošenje ispod hlača ili odabir starijih gospođa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.