Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

I Hrvati i stranci žele na RHCP

Za najljući glazbeni koncert u prodaji je ostao još ograničen broj ulaznica.

Nakon svih sjajnih izvođača koji posjećuju našu zemlju, dolazi nam još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend – Red Hot Chili Peppers. Multiplatinasti i Grammyem nagrađivani bend jedan je od najuspješnijih rock izvođača u povijesti, a prvi puta u Hrvatskoj nastupa ovog ljeta, 29. kolovoza na Zagrebačkom Hipodromu.

Prošlo je 6 mjeseci od početka prodaje ulaznica za koncert. Nakon početne navale na ulaznice za ovaj ljuti koncertni spektakl, sukladno s približavanjem koncerta, intenzivira se prodaja ulaznica. Također, u zadnje vrijeme, vrlo je značajna kupnja iz susjednih zemalja, ponajviše Mađarske.Fan pit je rasprodan u samom početku prodaje, a za najljući glazbeni koncert u prodaji je ostao još ograničen broj ulaznica: 5.000 ulaznica za teren i 1.000 ulaznica za tribine. Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na Hipodromu: ulaznice za najveći rock spektakl 2012. mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online.Cijene ulaznica su: stajanje je 350 kn i sjedenje 550 kn. Ulaznice se mogu kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate, a članovi fan kluba Adria Entertainment ostvaruju posebne pogodnosti.

Adria Entertainment tjedan –  20% popusta na ljetne koncerte

Ususret ljetu i nadolazećim koncertima, Adria Entertainment pripremila je akciju u kojoj uz malo sreće možete ostvariti popust od 20% na sve koncerte koji su u organizaciji Adrie Entertainmnet, a također i za dva ljetna koncerta na hrvatskoj obali koja promoviraju turističke zajednice.

Na frekventnim mjestima u gradu dijelit će se letci s kuponima, a donosioc kupona ostvaruje popust na ulaznice za koncerte koji su navedeni na letku. Popust je ostvariv samo u uredu Adrie Entertainment (Lanište 30 u Zagrebu) i Eventim Ticket Shopu (Jurišićeva 2a u Zagrebu). Adria Entertainment tjedan traje od 13. do 20. lipnja 2012. godine, a jedan letak/kupon vrijedi za 2 ulaznice.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Zanimljivosti

Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Zanimljivosti

Rocks & Stars Festival @ Cave Romane ove se godine vraća jači no ikada: Petar Grašo sa neponovljivom energijom i svima dobro znanim pjesmama,...

She Book Club

Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autor zabavne glazbe, Dražen Zečić, održat će dugoočekivani koncert u Areni Varaždin.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.