Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

I muškarci plaču…

Promijenite stereotipe o snažnijem spolu.

Žene vole reći kako znaju sve što se može znati o muškarcima. Znaju kako njima treba manipulirati, kako ih nagovoriti da učine nešto što one žele, znaju njihove slabe točke. Ali, to baš i nije istina. Ne bi smjeli generalizirati i reći “svi su muškarci isti”. Prođimo zajedno nekim od glavnih zabluda o muškarcima. 1. Veza? Ne hvala. Žene tvrde kako muškarci bježe od ozbiljne veze kao vrag od tamjana. Ne žele se oženiti, skrasiti, imati obitelj, odgajati djecu jer su sami velika djeca. Istina je da muškarci sazrijevaju nešto kasnije nego žene, ali prava je istina da oni žele pravu vezu. Možda je njihov najveći problem to što se boje neuspjeha. Boje se da će pronaći krivu ženu, nedostojnu braka koja će im nabiti rogove. 2. Stalno misle na seks. Točno je da većina muškaraca želi seks veći dio vremena, ali reći kako frajeri pomisle na seks svakih deset sekundi je jednostavno izmišljotina. Muškarci žele seks s osobom koja im se zaista sviđa. I njima je jasno da se nakon strastvene noći moraju probuditi uz osobu koja je u stanju voditi normalni razgovor uz čitanje novina i ispijanje kave. Dobar seks ne vrijedi ništa ako ujutro ne možete ni razgovarati. 3. Muškarci ne plaču. Muškarci tradicionalno ne smiju plakati. Čak popularna kultura nalaže kako djevojčice plaču, a pravi muškarci ne smiju ni imati slične osjećaje, a kamoli ih javno pokazati. To je prenapuhana zabluda. Muškarci koji se opuste u vezi znaju da mogu ostaviti sve mačo spike za vrijeme a prijateljima. Rezultat toga jest da se više otvore i ne boje pokazati osjećaje. 4. Muškarci su zlostavljači u vezi. Ponekad, žena može biti ta koja je ljuta, agresivna, posesivna i van kontrole. Fizičko zlostavljanje osuđujemo, no što je sa psihološkim zlostavljanjem? Ono ostavlja dublje rane koje ne zacijele kada se na njih nanese tekući puder. Lako je dopustiti da nas prevari predrasuda kako su muškarci zbog viška testosterona ofenzivni, a žene su te koje se brane. Pravi se kavaliri bore sa sobom kada ostaju u zlostavljačkoj vezi zbog sukoba osjećaja srama i poštovanja. 5. Muškarce se ne može povrijediti. Pri tom ne mislimo na njihovu snažnu vanjštinu, nego mekanu nutrinu. I žene i muškarci su jednako osjetljivi kada su posrijedi pitanja srca. Razlika je u tome što muškarci to ne pokazuju otvoreno. 6. Muškarci nisu pekmezasti. Micica, Ribica, Beba, Maco, Ljubi, Hani… Zar nikada niste čuli kako vas zove nadimkom? Još ako je to rekao pred prijateljima, onda budite sigurni kako uz njega možete proći sito i rešeto, a on će ostati uz vas. www.ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Kako pronaći savršeno iznenađenje za drage muškarce u vašem životu i odabrati idealan poklon za tatu, muža, dečka, brata, prijatelja?

Beauty report

Nemojte čekati zadnji trenutak, izbjegnite gužve i uštedite vrijeme uz bogatu ponudu NIVEA božićnih paketa.

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Fashion report

Muški multibrand ANSON's Herrenhaus KG otvorio je u zagrebačkom Z centru svoju treću trgovinu u srednjoj i istočnoj Europi.

Advertisement