Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

I Severina na CMC festivalu

Severina će nastupiti prva, a koncert će biti održan na otvorenju CMC festivala u petak, 7. lipnja, uz do sada najveću i najbolju produkciju.

CMC festival Vodice svake godine za posjetitelje, osim revijalnog dijela festivala, organizira i niz koncerata najvećih glazbenih imena. Ove godine, na oduševljenje brojnih obožavatelja, headliner festivala je Severina, najveća regionalna glazbena zvijezda, koja već skoro 30 godina osvaja srca publike i plijeni pažnju gdje god se pojavi. Iza nje je ukupno 12 studijskih albuma, brojni hitovi i velike glazbene i producentske suradnje kojima je zaslužila zvjezdani status. Severina je uvijek ispred vremena, prati svjetske glazbene i modne trendove, a sa svojim timom uvijek je na samom vrhu.

 

“Tvoja prva djevojka”, “Dalmatinka”, “Trava zelena”, “Moja stvar”, “Od rođendana do rođendana”, “Djevojka sa sela”, “Prijateljice”, “Ante”, “Mili moj”, “Virujen u te”, “Adam i Seva”, “Gas, gas”, “Tridesete”, “Dobrodošao u klub”, “Italiana”, “Grad bez ljudi”, “Brad Pitt”, “Tarapana”, “Tutorial”, “Unaprijed gotovo”, “Imaš pravo”, samo su neki u nizu hitova koji su osvajali regionalne top liste i publiku svih ovih godina. Novi hit, “LosHa”, za koji je Severina spot snimala u New Yorku i koji se nalazi na najiščekivanijem albumu godine “Halo” objavljenom za Dallas Records, doživio je istu sudbinu, a Severina će ga izvesti na velikoj festivalskoj pozornici u Vodicama. Album ‘Halo’ donio je posve novi zvuk, a koliko je s njim ”pogodila” govori i činjenica da su nove pjesme na YouTube-u preslušane već preko 230 milijuna puta. Rađene su u vrhunskoj produkciji, kao i spotovi koje je snimila (njih čak 14).

 

 

Severina će nastupiti prva, a koncert će biti održan na otvorenju CMC festivala u petak, 7. lipnja, uz do sada najveću i najbolju produkciju. Poseban trenutak bit će uručenje velikog priznanja za najboljeg izvođača godine, koje ove godine i više nego zasluženo, odnosi upravo Severina. Zainteresiranost publike za CMC festival svake godine je iznimno velika što dokazuje kako je riječ o najvećem festivalu domaće glazbe u regiji. Ove godine bit će održan po 11. put, a okupit će najveća glazbena imena, odnosno više od 50 izvođača koji će u subotu, 8. lipnja, izvesti 42 festivalske pjesme koje se mogu pronaći i na dvostrukoj kompilaciji objavljenoj za Croatia Records.

Više

Zanimljivosti

Dugoočekivani novi album, Severina je najavila singlom 'Fališ mi', ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom.

Zanimljivosti

U knjizi o svom glazbenom putu govore Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Radojka Šverko, Gabi Novak, Jasna Zlokić, Zdenka Kovačiček, Doris Dragović, Severina, Vjekoslava Huljić,...

Beauty report

Što znači samopouzdanje i besprijekoran izgled, definitivno zna Severina, koja slovi za jednu od najljepših žena regije.

Video box 1

Najpopularnija hrvatska, ali i regionalna pjevačica – Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom 'The Magic Tour', koja je višestruko nagrađena kao najbolja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.