Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

I vaš vrt traži asesoar

Talijanski brand De Castelli nudi vrhunski dizajn i materijale.

Svojoj ponudi brandova, Stipić Interart pridružuje još jedan talijanski brand – De Castelli koji je predstavljen tržištu 2003. godine, profilirajući se kao kompanija koja spaja vrhunski dizajn s vrhunskim materijalima – drvom, željezom i čelikom. Brand se specijalizirao u proizvodnji polica, ormarića, komoda, stolaca i stolova inspiriranih prirodnim linijama.

De Castelli dizajn najviše dolazi do izražaja u spajanju nespojivog. Tako žardinjere postaju i klupe ili svjetiljke, kućice za pse pretvaraju se u žardinjere, a kućice za ptice u viseće tegle za cvijeće.Brand je primijećen na brojnim sajmovima na kojima je sudjelovao, a posebnu pažnju privukao je predstavljanjem sklopivog stola Mastro na ovogodišnjem sajmu u Milanu.Stol je napravljen tako da svojim oblikom podsjeća na starinske radne stolove, no zbog svoje kompaktnosti, pomičnih drvenih nogu i metalne obloge ploče uspješno se uklapa u sve popularniji trend u dizajnu interijera – industrijski šik.

Osim dizajniranja i izrade namještaja, De Castelli se također bavi uređenjem interijera i eksterijera za razne namjene – barova, restorana, vrtova, privatnih vila i poslovnih prostora među kojima se ističe Muzej znanosti u Milanu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Bilo da se radi o nedjeljnom doručku na balkonu, rođendanskoj zabavi u vrtu ili roštilju na terasi, mnogo je prilika za zajednički objed i...

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.