Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

I Vi možete postati profesionalni model!

Schwarzkopf Cro A Porter krenuo u potragu za novim licima

Ove sezone tim Schwarzkopf Cro A Portera na jedinstven je način odlučio pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im priliku da se okušaju na pisti ovog poznatog modnog događaja u travnju. Događaj, s čije su piste potekle neke od naših najpoznatijih manekenki, predstavlja Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, uzbudljivu priliku za sve djevojke i mladiće koji žele izgraditi karijeru u modnom svijetu.

Po prvi puta casting za Schwarzkopf Cro A Porter se neće održati samo u Zagrebu, već u čak pet različitih gradova. Stručni tim CAP-a već sljedeći vikend kreće na put i dolaskom u vaš grad donosi vam priliku da postanete profesionalni model. Šest tjedana, od vikenda do vikenda, Viktor Drago i njegov tim obilazit će gradove u potrazi za novim nadama hrvatskog manekenstva. U svakom gradu će se petkom održavati prvi castinzi, početak je u 18 sati, dok će subota biti rezervirana za usavršavanje i pripremanje za izlazak na pistu, te prvu reviju odabranih modela.

Petar Trbović, Neven Ciganović, Iris Rajčić i Anita Dujić Veljača samo su neka od poznatih imena koja će žirirati nove nade. Uz njih, na turneju kreću i profesionalni šminkeri i frizeri čiji će savjeti biti od iznimne važnosti tokom priprema, te fotografi Joanna Paciorek i Goran Matijašec, pred kojima će nova lica po prvi puta pozirati.

model schwarzkopfSchwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search krenut će iz Zagreba a nastavit će se u Splitu Rijeci, Zadru i Osijeku. Već ovaj vikend, od 28. veljače do 01. ožujka održat će se prvi Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search u City Centeru one West. Nakon Zagreba, 07. i 08.ožujka rezervirani su za City Center one u Splitu, a 14. i 15. ožujka za Tower centar u Rijeci. Iza Rijeke na redu je Supernova Zadar 21. i 22. ožujka i Portanova Osijek 28. i 29. ožujka. Ova uzbudljiva potraga za novim nadama završava u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Jedinstvena, bezvremenska, elegantna - tri su epiteta kojima se najbolje može opisati ova AD twenty kolekcija.

Istaknuto

„Najbolja stvar kod Dr. Hauschka dekorativne kozmetike je ta da osim što izgleda savršeno, u isto vrijeme koži pruža potrebnu njegu“, objašnjava simpatični Karim...

Beauty report

Ekipa Kevin Murphyja smislila je zanimljivu kampanju čijim dijelom možete i vi postati.

Istaknuto

Pronađite svoj 24/7 look u najbližem Springfield storeu!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.