Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Idealan vjenčani poklon

She.hr daruje mladence Electrolux Ergorapido korisnim i glamuroznim štapnim usisavačima.

Na prosječnom vjenčanju okupi se 150 gostiju – kumovi, prijatelji i članovi obitelji koji danima razbijaju glavu mišlju o savršenom svadbenom daru. A on mora biti pun pogodak: koristan, pažljiv i neočekivan.

Tradicionalno, praktična pomagala za kuhinju i dom najčešći su svadbeni darovi. Prijatelji i obitelj pomažu mladencima u izgradnji njihova novog doma.



Za one koji nisu upoznati s izgledom doma mladenaca kao ni njihovim ukusom, ukrasni predmeti poput vaza ili neobičnih pladnjeva mogu se pokazati kao loš izbor.

Takvi predmeti najčešće završe u ormaru jer su prečudni za upotrebu, a opet predragocjeni da bi se bacilli. S druge strane, praktičnim predmetima često nedostaje glamura i osobnosti, nužnih za jednu tako svečanu prigodu kakvo je vjenčanje.

Praktičan i glamurozan vjenčani dar


U želji da izbjegnu ogromnu količinu neželjenih iznenađenja poput vaza i porculanskih anđela, mnogi parovi sastavljaju liste darova u trgovinama. Na taj način, faktor iznenađenja potpuno će izostati, ali će i pomoći mladencima da izgrade dom po svojoj mjeri.



Ukoliko mladencima želite darovati predmet koji je praktičan, a ujedno i glamurozan Electroluxov štapni usisavač Ergorapido idealan je izbor zbog svoje funkcionalnosti i otmjenog dizajna.

Electrolux Ergorapido je siguran izbor

Savršen je dar budući da na jedinstven način kombinira funkciju i dizajn. Dostupan je u nekoliko sjajnih, elegantnih boja te možete biti sigurni da ste pronašli idealan dar za mladence. Osvojio je nagradu Red Dot Design Award 2008. te nagradu Product Design Award za svoj dizajn.






"Dobro stoji" svakom domu i ne morati ga skrivati u ormaru zbog čega je lakše upotrijebiti ga čim primijetite da nešto treba počistiti.

Electrolux Ergorapido Special Edition dostupan je u dvije nove boje: biserno bijela i metalik crvena. Idealan je vjenčani poklon jer je dovoljno praktičan kako bi bio siguran izbor, a dovoljno glamurozan da bude karakterističan. Ovaj štapni usisavač rezultat je više od 90 godina istraživanja performansi i dizajna usisavača te na najbolji mogući način izvršava svoju glavnu funkciju: snažno i učinkovito usisavanje prašine.

OSVOJI IDEALAN SVADBENI DAR

Electrolux i She.hr poklanjaju budućim mladencima 2 štapna usisavača Ergorapido u biserno bijeloj i metalik narančastoj boji.

Darovati ćemo mladence koji u brak ulaze u svibnju i lipnju ove godine.

Ukoliko želite osvojiti ovaj praktičan i glamurozan vjenčani poklon, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom ERGORAPIDO, imenom i prezimenom te korisničkim imenom na She.hr-u osobe koja se prijavljuje, brojem mobitela, kućnom adresom, imenom i prezimenom mladenaca, datumom i mjestom vjenčanja te vašom zajedničkom fotografijom na kojoj se vidi trenutak vaše ljubavi.

Prijave poslane sa svim traženim elementima primamo do 23. svibnja 2011. Vaše fotografije s objaviti ćemo na našoj Facebook stranici 25. svibnja 2011. kada kreće glasanje za najzaljubljenije mladence.

Glasanje (na način da se skupljaju lajkovi na pojedinu fotografiju) će trajati do 01. lipnja, a mladenci s fotografije koja skupi najviše lajkova osvojit će ovaj super vjenčani poklon (biramo dva para). Imena mladenaca – dobitnika objavit ćemo 2. lipnja 2011. na portalu i Facebook stranici.

Sretno! 🙂
Vaš She.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Društveni kalendari za rujan i listopad uvijek su prepuni raznih svečanosti dragih ljudi u našim životima, što znači da ćemo svoje mjesto za stolom...

Život u dvoje

Često se dogodi da svi pozivaju sve ljude na svadbu osim samih mladenaca, a oni isto toliko često popuste i nerijetko imaju svadbu koju...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Horoskop

Ako niste sigurni što pokloniti bliskim osobama za nadolazeće blagdane, možda vam astrologija može pomoći da donesete dobar izbor.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.