Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Idealno rješenje za ljetno osvježenje – čaj

Čaj možda nije prvo piće za kojim bi posegnuli tijekom ljeta, ali ako ste željni užitka i okusa čiste prirode – vrijedi pričekati koju minutu da se ohladi!

Čaj možda nije prvo piće za kojim bi posegnuli tijekom ljeta, ali ako ste željni užitka i okusa čiste prirode – vrijedi pričekati koju minutu da se ohladi!

Umjesto zaslađenih ledenih čajeva iz trgovine napravite veliku posudu čaja, dodajte led i upotpunite svoj dan šalicom čistog užitka i osvježenja.

EKOZONA je u svoju ponudu čajeva uvrstila najfiniju mentu, koprivu, kamilicu, šipak i hibiskus iz ekološkog uzgoja s odabranih domaćih obiteljskih polja s dugom tradicijom.

Poznati su i ljekoviti učinci čaja od mente kojim se može ojačati imunološki sustav, ali i poboljšati probavu te olakšati simptome alergija, poput kihanja ili svrbeža očiju.

Jačanju imuniteta i reguliranju probave pomaže i čaj od šipka i hibiskusa, koji dodatno pospješuje i izbacivanje viška tekućine iz organizma.

EKOZONA čaj od koprive napravljen je od najfinijeg ekološkog bilja. Popis njegovih benefita je zaista dugačak, ali vrijedi istaknuti njegov povoljan utjecaj na jačanje imunološkog sustava i regulaciju krvnog tlaka.

Za dodatno bogatstvo okusa možete ovom osvježavajućem napitku dodati svježe nasjeckano voće ili listiće mente.

Više

Zanimljivosti

Tijekom noći loše spavate i neprestano se budite jer vas muči kašalj? Isprobali ste razne čajeve i sirupe, no ništa ne pomaže?

Duh i tijelo

Dobra je vijest da jogu možete vježbati i u udobnosti vlastitog doma.

Savjeti stručnjaka

Određene namirnice sadrže tzv. aktivatore metabolizma koji pospješuju izmjenu tvari te poboljšavaju prokrvljenost probavnih organa, čime doprinose svakodnevnom optimalnom radu probavnog sustava.

Zanimljivosti

Udruga Nismo same kao dio kampanje „Uzmi ih u ruke na vrijeme“ pokrenula je 17. humanitarnu akciju koja će biti organizirana i kao događaj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.