Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Ideje za jesenski spoj

Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja.

S prvim danom jeseni stižu i mirisi novih ljubavi. Nakon ljetnih avantura i ludosti pod žarkim suncem, vrijeme je za istinsku romansu uz narančaste zalaske, lagani povjetarac i čvrste zagrljaje. A gdje otići na spoj? Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja. Ne mora baš uvijek biti kino i kava, već uspomene možete zapisati u novim i pomalo drugačijim, jesenskim listovima.

1. Ljubav je na selu

Vrijeme je berbi. Zašto se ne okušati u nečem tako ukusnom i mirisnom poput berbe grožđa ili jabuka. Svjež zrak i priroda stvorit će veselu atmosferu, a uvijek se možete i igrati skrivača među drvećem te se ljubiti iza kakve krošnje.  

2. Bablje ljeto

Stari znalci kažu kako nema ljeta do onog babljeg. Kad se najvruće godišnje doba oprašta od nas – ono daje sve od sebe kako bi impresioniralo. Provozajte se do najbliže obale, po mogućnosti se okupajte i uživajte u šetnjama. Uz zalazak sunca odgovarala bi romantična večera kao savršena podloga za maženje pod plahtama.  

3. Park

Ako ne možete daleko iz grada, pronađite svoju jesensku oazu ljubavi u obližnjem parku. Dekicu stavite na hrpu opalog lišća i opustite se u naručju onog s kim vam sati prolaze kao minute.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Jer najbolje vrijeme za uživanje u metropoli je sada. Prigrlimo stoga jesen i dočekajmo ju kao staru prijateljicu, a za najbolju dobrodošlicu pripremili smo se i...

Suncokreti na oblacima

Naškurilo se nešto jutros nebo…

Fashion report

Tople i zagasite boje, zlatne nijanse, miris kestena i novi modni trendovi ono su što čini jesen posebnom.

Trendovi

Kao i svake sezone, GLAMI.hr donosi Fashion Trend Report kako bi bili spremni za jesenske i zimske modne trenutke.

Advertisement