Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Ideje za seksi stan

6 savjeta kako životni prostor pretvoriti u ljubavno gnijezdo.

Ako se želite osjećati poželjnijom kad uđete u vlastiti dom, a ne se samo presvući u staru trenirku i baciti na kauč gdje ćete polu usnuli dočekati početak novog dana, morate stan opremiti seksi sitnicama. Probudite vlastitu seksualnost i uz pomoć prostora u kojem boravite jer ćete na seksi mjestu imati više želje za vruće igre s partnerom. Također, ako se i pripremate za spoj – nabacite nekoliko seksi detalja, koji nikako ne mogu odmoći.

1. Mekani jastuci

Mekane ili svilene tkanine općenito opuštaju, posebice nježni jastuci koji zovu da se na njih naslonite i legnete. Dobar su poticaj za izmjenu nježnosti.

2. Tepih

Ako još niste izabrali tepih za svoj stan, a želite poraditi na seksualnom životu odaberite mekani. Tako kad budete sa željenim muškarcem bosi hodali po njemu, lagano će dirkati erogene zone na tabanima i nožnim prstima.

3D render of a Bedroom

3. Mirisi

Zapalite svjećice ili pak špricnite stan s mirisom cimeta, jasmina, ruže, mirte ili pak vanilije. Oni potiču senzualnost i seksualnost.

4. Ogledala

Ne trebate imati ogledalo baš na svakom koraku, ali ono zna poslužiti kao zanimljivo seksi pomagalo, posebice ako se odlučite za pomalo “zločestu” ideju i stavite ga na strop iznad kreveta u spavaćoj sobi.

5. Boja

Crvena je boja seksipila. Dodajte kakav crveni prekrivač, vazu ili tepih. Od samog pogleda na žarku boju, prokolat će krv u žilama.

6. Lampe

Kako ne biste stalno držali upaljeno “veliko” svijetlo, ili pak bili samo u mraku – odaberite lampe, po mogućnosti narančastog ili žućkastog odsjaja. Kad krenu dodiri, sve što trebate je prigušiti svijetlo  razbuktati strast.  

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Bojama, zastorima i plahtama obogatite svoj intimni raj...

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.