Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

S modne piste

Idilična ljetna moda AA

Mini resort kolekcija splitske dizajnerice Anamarije Asanović.

Ljeto je vrijeme kada svaka žena ima misiju pronaći idealnu ljetnu haljinu, koja je nosiva i za dan i za noć, a koja neće izgubiti na svojoj ženstvenosti i estetici. Upravo u to vrijeme žene odabiru lepršave, lagane i romantične haljine idealne za ljetnu zabavu i šetnju gradom i rivom. Osluškujući potrebe suvremene žene dizajnerica Anamarija Asanović dizajnira mini resort kolekciju u kojoj će svaka žena istinski i beskrajno uživati.

Na takvom funkcionalnom pristupu dizajnerica bazira svoju ljetnu kolekciju, no ne odstupajući od ženstvenosti i seksepila kao svojevrsnog prepoznatljivog modnog rukopisa. Posebna pažnja posvećena je kroju koji je ovaj put pomalo klasičan s dozom vintage-a.Upotrebom print-blocking metode naglašen je retro stil dok crvena i crna boja kolekciji daju bezvremenski izgled. Sukobljavajući printove dizajnerica spaja retro i moderan izgled u idiličnu ljetnu modu.I ovaj put Anamarija stvara harmoničnu morsku rapsodiju u koja će svaka žena htjeti provesti cijelo ljeto. Kolekciju prati i linija nakita koju je dizajnerica po prvi put predstavila, gdje se igrajući inicijalima svoga imena postiže pravi ljetni must have modni dodatak.Idiličan, morski ambijent beach bara Mistral u sklopu Radisson BLU Resort Hotela u Splitu poslužio je kao modna pista na kojoj je splitska dizajnerica predstavila svoju mini resort kolekciju – Summer Cruising with AA.Na reviji je predstavila i rebranding svoga branda koji je od sada jednostavno sastavljen od inicijala njenog imena i prezimena A A. Ljetna mini kolekcija bit će dostupna u Koncept store u Splitu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kako bi ljeto dočekali spremno, krajnje je vrijeme za aktivaciju.

Zanimljivosti

Modna tražilica GLAMI u svojem je istraživanju predstavila prošlogodišnje rezultate, nadolazeće trendove i izazove u hrvatskom modnom e-commerceu.

Trendovi

Ono što možemo očekivati ovog proljeća pronašli smo u kolekcijama Mass obuće.

Moj dom

Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.