Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Idilična ljetna moda AA

Mini resort kolekcija splitske dizajnerice Anamarije Asanović.

Ljeto je vrijeme kada svaka žena ima misiju pronaći idealnu ljetnu haljinu, koja je nosiva i za dan i za noć, a koja neće izgubiti na svojoj ženstvenosti i estetici. Upravo u to vrijeme žene odabiru lepršave, lagane i romantične haljine idealne za ljetnu zabavu i šetnju gradom i rivom. Osluškujući potrebe suvremene žene dizajnerica Anamarija Asanović dizajnira mini resort kolekciju u kojoj će svaka žena istinski i beskrajno uživati.

Na takvom funkcionalnom pristupu dizajnerica bazira svoju ljetnu kolekciju, no ne odstupajući od ženstvenosti i seksepila kao svojevrsnog prepoznatljivog modnog rukopisa. Posebna pažnja posvećena je kroju koji je ovaj put pomalo klasičan s dozom vintage-a.Upotrebom print-blocking metode naglašen je retro stil dok crvena i crna boja kolekciji daju bezvremenski izgled. Sukobljavajući printove dizajnerica spaja retro i moderan izgled u idiličnu ljetnu modu.I ovaj put Anamarija stvara harmoničnu morsku rapsodiju u koja će svaka žena htjeti provesti cijelo ljeto. Kolekciju prati i linija nakita koju je dizajnerica po prvi put predstavila, gdje se igrajući inicijalima svoga imena postiže pravi ljetni must have modni dodatak.Idiličan, morski ambijent beach bara Mistral u sklopu Radisson BLU Resort Hotela u Splitu poslužio je kao modna pista na kojoj je splitska dizajnerica predstavila svoju mini resort kolekciju – Summer Cruising with AA.Na reviji je predstavila i rebranding svoga branda koji je od sada jednostavno sastavljen od inicijala njenog imena i prezimena A A. Ljetna mini kolekcija bit će dostupna u Koncept store u Splitu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Nezadovoljstvo izgledom najgori je ubojica strasti.

Fashion report

Zimsku Shibesu kolekciju upotpunila je linija zimskih vodonepropusnih jakni koje, osim što štite od vjetra i kiša, pružaju i dodatnu zaštitu od snijega i...

Trendovi

Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena.

Fashion report

Torba je savršen ženski modni dodatak za svaku priliku bilo ležernog ili svečanog karaktera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.