Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Igrajte se i uživajte u prekrasnoj kosi

Fitoval linija protiv ispadanja kose osigurava rast i regeneraciju.

Sjajna, bujna i njegovana kosa uvelike utječe na naš svakodnevni život. Dugotrajan stres, nezadovoljavajuća prehrana, hormonalne promjene te različiti drugi fiziološki čimbenici mogu uzrokovati pretjerano ispadanje, gubitak gustoće i volumena kose kako u žena tako i u muškaraca. Neupitno je istaknuti da svi mi želimo imali čvrstu, bujnu i sjajnu kosu koja predstavlja ideal ljepote. Ali kako to postići i pri tome se dodatno i nagraditi?

Normalno gubimo između 80 do 100 vlasi dnevno. Ako je taj gubitak veći govorimo o pojačanom ispadanju kose. Dermatolozi često dijele ispadanje kose na privremeni i trajni. Privremeni gubitak kose možemo zaustaviti detektiranjem i uklanjanjem uzroka pojačanog ispadanja te potaknuti rast kose adekvatnom njegom. Pri trajnom gubitku kose ponekad je vrlo teško ili gotovo nemoguće zaustaviti gubitak kose. U tim slučajevima medicinski tretman i adekvatna njega su nužni.Bez obzira na uzrok važno je što ranije poduzeti potrebne korake, osigurati dodatnu energiju kosi, poboljšati njezinu vitalnost te potaknuti cirkulaciju vlasišta. Stoga je važno korijen kose i vlasi opskrbiti hranjivim tvarima potrebnim za rast i regeneraciju.

Krkini laboratoriji spojili su jedinstvenu kvalitetu i farmaceutsko znanje te Vam nude rješenje u obliku linije proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose koja se sastoji od šampona, losiona i kapsula. Linija predstavlja cjelovit pristup u rješavanju problema ispadanja kose jer se proizvodi nadopunjuje u djelovanju osiguravajući potpunu vanjsku njegu kose i vlasišta, ali i važnu biološku prehranu korijena kose.Fitoval linija protiv ispadanja ubrzano obnavlja i jača kosu te sprječava njezino prekomjerno ispadanje. Redovitim korištenjem sva tri proizvoda Fitoval protiv ispadanja kose postiže se smanjenje svakodnevnog ispadanja kose, stimulira se rast i obnavljanje kose te vidljivo poboljšava njezina vitalnost i volumen. Fitoval se brine da učinak lijepe kose i povećanog volumena započne odmah već nakon prve primjene, a kombinacija proizvoda osigurat će optimalnu njegu i dugotrajni učinak.Dopustite da Fitoval bude i Vaš stručnjak za lijepu i zdravu kosu. Pozivamo Vas da posjetite web stanicu www.fitoval.com.hr gdje ćete uz mnoštvo zanimljivih i korisnih informacija moći pronaći i pravila nagradne igre te odmah riješiti nagradno pitanje. Možda baš Vi osim čvrste i jake kose osvojite i dodatne zanimljive nagrade. Vidimo se na www.fitoval.com.hr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Keune Haircosmetics prva je nizozemska marka za njegu kose koja je lansirala NFT.

Savjeti i preporuke

Ne postoji žena koja ne mašta o zdravoj, gustoj, sjajnoj i njegovanoj kosi.

Trendovi

Rješenje za frizzy kosu nalazi se u jednoj maloj bočici, s gotovom čarobnim djelovanjem pod nazivom K18 Hair.

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Advertisement