Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
fizičku aktivnost
fizičku aktivnost

Kućni ljubimci

Igrom potaknite svoju mačku na fizičku aktivnost

Royal Canin i She.hr brinu za zdravlje vaše mačke. Bucke su kod mačaka ipak “out”!

Mačke su prirodni lovci i lako je dobiti njihovu pažnju, no ne bavite li se njima, a živite u stanu, teško da će se same od sebe previše animirati na neku fizičku aktivnost. Potrebno ih je razigrati i na zabavan način zapravo natjerati ih da se čim više kreću. To je izuzetno važno za njihovo zdravlje i održavanje tjelesne težine.

Iako psi zahtijevaju više vašeg angažmana kad je u pitanju fizička aktivnost, poput istrčavanja, bacanja loptice i vođenja u park za pse, mačkama treba neka rutina u aktivnostima i nešto što će pridobiti njihovu pažnju.

Probudite njihov instinkt za lovom

Redoviti program fizičke aktivnosti i rutina važni su za mačke, pogotovo ako borave u zatvorenom prostoru. Fizička aktivnost ne sastoji se samo od poticanja mačke na igru nego uključuje općenito kretanje, hranjenje (lov), penjanje i skakanje.

Koristite igračke koje zanimaju i stimuliraju mačku i rotirajte ih svaki tjedan kako joj ne bi dosadile. Započnite s malim serijama aktivnosti od po 2 puta po 2 minute dnevno za izrazito neaktivne mačke i postepeno povećavajte razinu aktivnosti.

Za poticanje kretanja možete pomicati posudu s hranom u vrijeme objeda, a postavljanjem na razne površine i skrivanjem hrane potičete lov. Također, nabavite joj penjalicu za sobu kojom se može zabavljati i posvetite joj svoje vrijeme, to je možda i najvažnije od svega.

fizičku aktivnost

Kod kreiranja plana aktivnosti važno je uzeti u obzir je li mačka zdrava ili bolesna te ima li viška kilograma, i u skladu s mogućnostima prilagoditi te postepeno povećavati razinu aktivnosti.

[box style=”0″]

OSVOJITE KRALJEVSKI TRETMAN ZA SVOJU MAČKU

Tako elegantne i graciozne, mazne ali zaigrane… Mačke vam daruju bezgraničnu ljubav i zato zaslužuju kraljevski tretman. S obzirom da su redoviti pregledi i adekvatna prehrana ključ zdravlja vaše mačke, Royal Canin i She.hr daruju vam kompletnu uslugu koja će se pobrinuti za njeno zdravlje –  vaganje kod veterinara (iako prije dolaska mačku možete izvagati i sami kod kuće), savjetovanje o prehrani i fizičkoj aktivnosti, 1 pakiranje Royal Canin VD Satiety Cat hrane (1,5 kg) te kupon za 10% popusta prilikom sljedeće kupnje iste hrane. Zaista kraljevski tretman, zar ne?

Sve što trebate napraviti je:

1.       Ispuniti ANKETU NA OVOM LINKU.

2.       Sačekati naš povratni mail kako bi saznali odgovara li ova prehrana vašoj mački.

3.       Odvesti svoju mačku u jednu od ponuđenih veterinarskih stanica u Zagrebu i priuštiti joj kraljevski tretman.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kućni ljubimci

Bili vi zaljubljenik u mačke ili ne, brojna istraživanja pokazuju da mačke itekako utječu na ljudsko zdravlje.

Kućni ljubimci

Postoje određene pasmine koje će biti odličan izbor za žene i koje će upotpuniti njihov život

Kućni ljubimci

PURINA® Pro Plan® Cat nudi velik izbor posebno formulirane izbalansirane prehrane koja ispunjava sve nutritivne potrebe vaše sterilizirane mačke.

Kućni ljubimci

Kada je mački nešto dosadno, ona odmah zaspe. Kada se probudi, dosada nestane, ali isto tako nema ni hrane, pa mačka - što će:...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.