Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Ikea ideje za dnevnu sobu

Pogledajte raznolike stilove u kolekciji za 2011. godinu.

Švedski div unutarnjeg uređenja svake sezone uz novi namještaj osmisli i nekoliko ideja koje vam mogu pomoći prilikom opremanja kuće ili stana.

Ako trenutno uređujete dnevni boravak i u potrazi ste za idejama, ili jednostavno obožavate novotarije u svijetu uređenja interijera te vam je IKEA dizajn jedan od dražih – pogledajte što se novoga nudi u kolekciji za 2011. godinu.Dnevna soba je srce svakog doma. Vjerojatno želite da bude ugodna, originalna te da odiše vašom osobnošću. Nova kolekcija je raznolika, prilagodljiva raznim ukusima te zasnovana na detaljima.Bit je u tom da vi ne robujete prostoru u kojem živite, već da on služi vama, a pritom i izgleda privlačno. Moderna IKEA funkcionalnost preporuča više polica u koje možete staviti knjige te vama drage stvarčice. Iako je kauč u većini slučajeva centar sobe, možete ga i razmjestiti, te staviti u krajnji dio sobe ili pak odabrati nešto veće fotelje.U posljednje vrijeme popularan je retro stil, ali to ne mora značiti da uniformirate namještaj te da vam je sve u istom tonu. Dapače, primjerice počastite se starinskom komodom te ju kombinirajte s jednostavnim ili pak modernim detaljima.Za izrazite ljubitelje suvremenog dizajna u ponudi je jednostavni crni kauči, bijeli jednostavni stolići, te također monokromatske zatvorene sjajne komode.Dom se naravno sastoji od mnoštva detalja, zato posegnite za šarenim jastucima, vazama, zdjelama, slikama i raznim sagovima – od onih više "mucastih" do prugastih, točkastih ili jednostavnih smeđih ili crnih.Nadam se da ste našli nešto za sebe. Sretno s uređenjem!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Kuhinjski moljci su kućne štetočine koje liježu jaja u suhim prehrambenim proizvodima. Oni uglavnom dolaze u vaš dom iz zaraženih skladišta sa žitaricama.

Moj dom

Dnevni boravak je srce svakog doma, mjesto gdje se okupljamo s obitelji i prijateljima, opuštamo i uživamo u slobodnom vremenu.

Trendovi

Black Friday izvrsna je prilika za kupiti i luksuzne beauty proizvode te odjevne komade kao i modne dodatke.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.