Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

IKEA zapošljava u Hrvatskoj

Prijavite se na natječaj koji traje do 28. travnja.

Na web stranici www.ikeaandme.hr koja će biti aktivna od petka 8. travnja 2011., zainteresirani se mogu prijaviti za ukupno šest  pozicija unutar menadžment tima robne kuće te za dodatne dvije pozicije specijalista.

IKEA budućim zaposlenicima koji će kao dio menadžmenta voditi robnu kuću u Zagrebu nudi sljedeće pozicije: zamjenik voditelja robne kuće (Deputy Store Manager), voditelj prodaje (Sales Manager), voditelj unutarnjeg uređenja (Communication & Interior Design Manager), voditelj odnosa s kupcima (Customers Relations Maanager), voditelja logistike unutar robne kuće (In-store Logistics Manager ) i na kraju voditelja odjela IKEA FOOD (IKEA FOOD Manager). Pored ovih šest pozicija u ponudi su i  dvije pozicije specijalista (Interior Design Manager i Visual Merchandise Manager). Natječaj traje do 28. travnja.

Novi zaposlenici bit će odgovorni voditelju/menadžeru IKEA robne kuće u Zagrebu koji je izabran i kojeg ćemo vrlo skoro predstaviti javnosti.Na web stranici, kreiranoj posebno za prijave za zapošljavanje, kandidati će na početku proći kratki upitnik o vrijednostima koje su ključne za IKEA tim i tek onda će moći pročitati opis poslova za svaku poziciju. Zatim će odgovaranjem na pitanja kreirati svoj životopis prema kojem će se vršiti prva selekcija. 

Drugi krug
uključivat će telefonski intervju s voditeljem IKEA robne kuće i voditeljicom ljudskih potencijala robne kuće te ostalim kolegama iz Odjela ljudskih potencijala, nakon čega ćemo dodatno suziti izbor i odabrane kandidate pozvati na intervju. Finalni dio procesa će proći nekolicina kandidata za svaku poziciju i on će uključivati tzv. "Assessment Centre" tj. specijalizirano testiranje. Predviđeno je kako bi proces selekcije trebao završiti do kraja lipnja. Ovo je prvi korak zapošljavanja IKEA tima u robnoj kući. Masovnije zapošljavanje će se dogoditi nekoliko mjeseci prije otvorenja robne kuće u Zagrebu.

"IKEA će proces zapošljavanja temeljiti prije svega na osobnim vrijednostima budućih kandidata jer nam je glavni cilj imati kolege koji prihvaćaju i razumiju vrijednosti na kojima IKEA svugdje u svijetu gradi svoje poslovanje. U praksi to će značiti kako su nam važni i iskustvo te vještine budućih kolega, ali na prvom mjestu ćemo gledati njihove osobne vrijednosti i kompatibilnost s vrijednostima same kompanije.“ izjavila je povodom početka zapošljavanja Ana Josipović, voditeljica ljudskih potencijala IKEA robne kuće u Zagrebu te dodalaVrijednosti na kojima IKEA temelji svoje poslovanje i traži ih od svojih zaposlenika su prije svega: zajedništvo jer svi zaposlenici doprinose napretku i samo zajednički je moguće ostvariti IKEA viziju odnosno stvarati bolji svakodnevni život za što veći broj ljudi; skromnost i snaga volje gdje skromnost ne znači držati se po strani jer ponekad trebamo biti odlučni kako bismo bili plemeniti; vođenje primjerom jer ljude inspirira ponašanje drugih i zato IKEA zaposlenici svojim ponašanjem trebaju davati dobar primjer drugim kolegama ali i kupcima; svjesnost o troškovima gdje dobre rezultate možemo ostvariti i sa osnovnim resursima i na kraju stalna težnja napretku i to kroz postavljanje pitanja i znatiželju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Za usporedbu, zastupljenost žena u upravama 350 najznačajnijih društava na Londonskoj burzi prema podacima The Female FTSE Board Report za 2023. je 40% i...

Dobar posao

Novac nije najvažnija stvar u životu, reći će oni koji ga imaju. Kako bi i vama postao nevažna stavka, donosimo vam nekoliko vještina kojima...

Duh i tijelo

Koje su to loše male navike koje možda nesvjesno imate, a zbog kojih vas ljudi ne vole.

Horoskop

Ako ste dugo željeli promijeniti posao ili sanjali o promaknuću, vrijeme je da saznate kakve vam izglede zvijezde zapravo obećavaju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.