Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

IKEA žičana košara

Švedski div širi mrežu dobavljača u Hrvatskoj.

IKEA i hrvatska tvornica Feroplast iz Buja potpisali su trogodišnji ugovor o proizvodnji žičanih košara Komplement koje će se prodavati u IKEA robnim kućama diljem svijeta – od Amerike, Kine, Rusije i Australije do Dominikanske Republike.

Feroplast tako od rujna ove godine za tvrtku IKEA proizvodi nekoliko stotina tisuća košara godišnje u tri dimenzije ukupne vrijednosti od oko 12 milijuna kuna. Komplement košare najčešće se koriste kao ladice i mogu se pronaći kao dio ormara iz serije Pax.

"Potpisivanje ugovora s tvrtkom Feroplast samo potvrđuje naše prijašnje tvrdnje kako se s približavanjem trenutka otvorenja prve IKEA robne kuće u Hrvatskoj i regiji otvaraju prilike za uspostavom suradnje s hrvatskim dobavljačima iz različitih industrija. Feroplast se od samih početaka pokazao kao vjerodostojan partner koji je zadovoljio visoke kriterije propisane našim IWAY kodeksom", rekao je Dragan Skalušević, direktor IKEA Hrvatske.IWAY se temelji na međunarodnim konvencijama i deklaracijama i propisuje striktne uvjete rada i brige za zaposlenike, zabranu rada djece, zaštitu okoliša i drugo. "Time želimo osigurati da svi naši partneri na jednak način osiguraju kvalitetu i sigurnost proizvoda pod našim brendom, ali i kako bismo poticali i osigurali odgovornu proizvodnju", zaključio je Skalušević."Za nas je velika stvar potpisivanje ugovora s tvrtkom IKEA kao i činjenica da smo zadovoljili visoke kriterije tvrtke koja na jednak način posluje u cijelom svijetu", rekao je Josip Poropat, direktor Feroplasta. Osim s Feroplastom, IKEA trenutačno u Hrvatskoj surađuje i s TVIN-om iz Virovitice i tvrtkom Polira iz Radatovića.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Kada je u pitanju radni prostor, riječ je o jednom od osnovnih uvjeta za rad svakog stručnjaka, pa stoga postavljamo visoke standarde kada je...

Moj dom

Saznajte što o vama poručuje cvijeće koje uzgajate!

Moj dom

Glavni cilj uređenja dječje spavaće sobe jest da je ona funkcionalna, udobna i naravno baš po ukusu vašeg djeteta.

Moj dom

Pojedine biljke upijaju štetne tvari i prirodno ovlažuju osušeni zrak ugrijan centralnim grijanjem.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.