Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Illamasqua make-up škola

Tečajevi za zaljubljenike u šminku, beauty blogere ili vizažiste koji se žele usavršavati.

Britanski brand Illamasqua predstavio je svoju novu make-up školu namijenjenu svim istinskim zaljubljenicima u šminku, bez obzira na prethodno znanje i vještine. Svoju zaljubljenost u Illamasqua make-up pokazale su Marija Borić, Marijana Batinić, Ecija Ivušić, Vanda Winter, Lana Klingor te ostali mnogobrojni ljubitelji ove upečatljive kozmetike. Brand koji je svojom prisutnošću promijenio svjetsku i hrvatsku make-up scenu inzistirajući na prihvaćanju različitosti i posebnosti, koristeći širok spektar prekrasnih boja, vrlo brzo postao je nezaobilazan must have mnogobrojnih kozmetičkih torbica.

Illamasqua je razvijana od strane profesionalnih vizažista i make-up stručnjaka, a prigrljena od svih – alternativnih kultura do visoke mode. Proizvedena pod jedinstvenim britanskim brandom, namijenjena je svim zaljubljenicima u make-up i umjetnost izražavanja vlastite osobnosti.U svojem kratkom, ali intenzivnom djelovanju na području kozmetike stručnjaci iz Illamasque shvatili su da samo šminka nije dovoljna kako bi se zadovoljio apetit svih onih koji u svijetu ovog branda traže svoj alter ego te su upravo iz tog razloga odlučili pokrenuti svoju make-up školu.Master u profesionalnom make up-u, Usavršavanje make up-a očiju, Eksperimentalna radionica boja, Noćna diva i Ljepota zrelih godina, tečajevi su koji, osim što će uzdići vaše vještine na nove razine znanja, pružiti će vam čvrste temelje za izgradnju samopouzdanja i ovladavanje osnovnim i kreativnim tehnikama šminkanja.Tijekom cijelog tečaja profesionalni vizažisti na čelu s voditeljicom make-up škole Marijanom Gluić biti će uz polaznike kao savjetnici koji će svojim mentorstvom razvijati kreativnost polaznika korak po korak. Marijana Gluić završivši prestižni Davon institut (Royal British Academy) u Londonu za televizijski make-up, kazalište i film dokazala se kao jedna od doajena šminke u Hrvatskoj.Njeni radovi krase naslovnice prvih brojeva Storyja, Playboya te svih magazina i časopisa u regiji. Svoje umijeće pokazala je i na mnogobrojnim revijama prestižnih svjetskih i domaćih dizajnera kao što su Cavalli, Versace, Missoni, Escada, Uggs, Linea, Hippy Garden, Ivica Skoko, Xenia, ULUPUH, Ivana Popović.

Uz svu potrebnu stručnu pomoć polaznici make-up škole će bez straha ostaviti sve svoje predrasude pred vratima i izazvati običnost blještavom mješavinom boja.Make-up školu predstavila je i naša poznata vizažistica Simona Antonović koja je osmislila tri proljetna looka koristeći novu kolekciju za proljeće i ljeto, Human Fundamentalism. Svoja znanja i vještine Simona će prenijeti polaznicima škole kao gost predavač na pojedinim tečajevima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Obitelj

Holistički pristup, učenje uz igru, suvremene pedagoške metode – novootvorena Osnovna škola Centar jedina je privatna škola u Zagrebu koja prati redovni kurikulum Ministarstva...

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Gastronomija

Eurospin štedi i vrijeme i novac.

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.