Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Ima „maloga”? Ne brinite, oboje ćete biti oduševljeni

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Ovaj seksualni položaj može učiniti čuda za muškarce s malim penisom. Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Promjena položaja u seksu najbolji je način da trenutno začinite svoj libido. To je zato što isprobavanje novih tehnika može dodati malo uzbuđenja u spavaću sobu.

Sirena

Tehnika je dobila ovo ime jer su vaše noge stisnute jedna uz drugu kako bi izgledale poput sireninog repa okrenutog prema gore. I vrijedno je napomenuti da taj potez ima puno prednosti.

Kako svladati seksualni položaj sirene?

Kako biste zauzeli položaj, lezite stisnutih nogu. Zatim partner ustane ili klekne kako bi ušao, ovisno o njegovoj visini. Ako ste pod čudnim ili neudobnim kutom, strateški dodajte nekoliko jastuka da se prilagodite.

Prema seksualnoj stručnjakinji Gigi Engle, ovaj spolni položaj je stvarno odličan za duboku penetraciju. Dok su vam noge stisnute jedna uz drugu, osjećat ćete čvršće prianjanje pa je savršeno ako partner ima manji penis.

Savršen je i ako želite biti kreativni sa seksualnim igračkama, uključujući prsten za penis. Kako biste izgradili iščekivanje, mogli biste unaprijed uključiti i malo predigre, donosi Daily Star, a prenosi 24sata.hr.

Više

Seks

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih.

Seks

Prosječan čovjek vjerojatno bi za sebe rekao da o seksu zna dovoljno, ako ne i podosta.

Seks

Koliko god savjeta za poboljšanje seksualnog života pročitali, neki se i dalje muče s postizanjem orgazma.

Seks

Svi znamo da kada spojite dvije sjajne stvari zajedno, rezultat je često veći od zbroja njegovih dijelova. To je apsolutna istina kada su u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.