Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Imago osvojio Eurobest

Priznanje je stiglo za humanitarnu akciju Centra za žrtve seksualnog nasilja.

Kampanja "Iznesi problem na svjetlo dana" za humanitarnu akciju Centra za žrtve seksualnog nasilja ovih je dana u Amsterdamu nagrađena na Eurobestu, najvećem europskom reklamnom festivalu s više od 4000 prijavljenih radova iz 35 zemalja. Interaktivni print oglas Imago reklamne agencije osvojio je brončano odličje u kategoriji najbolje upotrebe medija. Prvi nagrađeni hrvatski rad na ovom prestižnom festivalu i jedini ovogodišnji s ex-yu područja svojom je originalnošću i kreativnim pristupom promovirao domaće reklamne snage i pomogao upozoriti javnost na problematiku nefizičkog seksualnog nasilja.

– Nagrada na top festivalu kao što je Eurobest potvrda je kvalitete domaćih ideja na europskom tržištu. Priznanje je još i slađe kad znači dodatnu promociju humane ideje koju smo podržali sudjelovanjem u ovoj akciji,- izjavio je Vanja Blumenšajn, senior kreativni direktor.

Imago niže nagrade

No to nije jedino priznanje koje je agenciji Imago stiglo posljednjih dana. Na slovenskom SEMPL-u zlatom je nagrađena Imagova najbrže rastuća hrvatska Facebook aplikacija „Fudbaliziraj se“ u kategoriji projekata za generaciju Y. Mjesto u finalu svojih kategorija izborili su i Imagova Facebook aplikacija za Cedevitu GO! i već nagrađen print oglas za „Žensku sobu“. Festival SEMPL osim natjecateljskog ima i svoj edukativni karakter, a osnovni mu je cilj predstavljanje trendova na području medijskog planiranja, razvoja medijskih strategija, integriranih kreativno medijskih rješenja i medija općenito.

– Izuzetno sam ponosan na ove nagrade, koje su priznanje za kreativnost, učinkovitost i ‘učinkovitu kreativnost’, po kojima je agencija Imago postala prepoznatljiva. Imagov ključ uspjeha, leži u integriranju kreativne ideje u svaki segment komunikacije, isprepletenosti kvalitativnog i kvantitativnog te nemogućnosti daljnjeg odvajanja ideje od izvršenja,- izjavio je Damir Ciglar, CEO Imago reklamna agencija.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Seks i osjećaji

Netko će se pohvaliti i pretjerati u brojanju pričajući lude lovačke priče, dok će drugi umanjiti “štetu” i skriti se iza nekog jednoznamenkastog broja.

Beauty report

Tenu daje svježi izgled i zaglađuje kožu, a najbitnije – vlaga se dugoročno pohranjuje u dubini kože.

Advertisement