Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
mamino gnijezdo
mamino gnijezdo

Top menadžerica

Imate li dijete, ne smijete zaobići “Mamino gnijezdo”

Njena priča o privatnom biznisu započinje, možemo reći, iz nečega negativnog, ali ne kaže se uzalud “svako zlo za neko dobro”

Ana Vorkapić Marošević prije svega je izuzetno simpatična žena. Upoznala sam ju na konto njenog biznisa Mamino gnijezdo. Njene igračke i opremu za bebe majke od svukud već dobro znaju, baš kao i njihove prijateljice, šogorice, kume, sestre. No, nije se oduvijek time bavila.

Ana je rođena u Zagrebu, gdje je i završila Tekstilno-tehnološki fakultet. Stjecajem okolnosti prebacila se u grafičke vode u kojima je ostala više od 10 godina. “Šivanje igračaka i opreme za bebe postalo mi je zanimacija nakon rođenja mojeg prvog djeteta. Za njega sam napravila prvog puža s kojim nisam baš bila zadovoljna (tek mi je treći ispao kako treba), zatim sam mu napravila lutkarsko kazalište, a kasnije sam od njega i primala narudžbe – čak mi je nacrtao kakvog morskog psa želi i kad sam ga sašila spavao je s njim par godina”, kaže Ana.

Njena priča o privatnom biznisu započinje, možemo reći, iz nečega negativnog, ali ne kaže se uzalud “svako zlo za neko dobro”. Naime, Ana je nakon drugog porodiljnog ostala bez posla, no saznala je za samozapošljavanje i počela razmišljati o pokretanju vlastitog posla s igračkama: “Sad već radim skoro dvije godine i šivam sve i svašta, uglavnom po narudžbi za bebe i klince, pa čak i ponešto za mame. Izrađujem ogradice za dječje krevetiće, poplune, dekice, pužeke s poplunima i dekicama, razne jastuke i igračke te broševe, privjeske, kozmetičke torbice… Svi vole što te stvarčice mogu biti personalizirane, s imenom djeteta ili nekim drugim detaljima, tako  da je to dodatni plus”.

“Volim to što radim, presretna sam kad dobijem povratne informacije i fotografije bebica i klinaca koji uživaju uz moje igračkice, ponekad i s druge strane svijeta.”

mamino gnijezdo

Iako voli ono što radi, Ana priznaje da joj je teško jer sve radi sama, od smišljanja novih stvarčica, nabave materijala, izrade krojeva, krojenja, šivanja, fotografiranja, obrade fotografija, promocije, komunikacije s kupcima pa sve do prodaje na sajmovima. Pravi “one woman band” možemo reći. Narudžbe prima uglavnom preko maila i inboxa Facebooka. Jednom kad dogovorite što želite i u kojim uzorcima, bojama i dimenzijama, Ana se baca na posao, a završenu narudžbu šalje kupcu na adresu. Osim ako ju poželite upoznati, pa po to dođete sami. Što toplo preporučamo…

[box style=”0″]

Ana vam je odlučila pokloniti jednog rozog i jednog plavog pužića sa slike, koji kriju predivnu dekicu za vašu bebu. Želimo da nam u komentare ispod ovog članka opišete jednu situaciju s vašom bebom koja vas je apsolutno oduševila (nasmijala, rasplakala, dirnula), pa one dvije koje nas “dobiju”, osvajaju dekice. I da, jasno naznačite je li riječ o curici ili dečkiću jer ćemo boje dijeliti po spolu.
Nagradni natječaj traje zaključno s 29.1., nakon čega ćemo unutar ovog članka objaviti dobitnice.

Hvala vam svima na divnim opisima. Dobitnice su Gordana Slivar (rozi pužić) i Silvana Ban (plavi pužić). Čestitamo!

mamino gnijezdo

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Božić je pred vratima, vremena je sve manje, a i samo znate da se, osim slatkiša, mališani najviše vesele igračkama.

Zanimljivosti

Ovih blagdana Lidl je ponovno mislio na one najmlađe i još jednom pripremio bogatu ponudu različitih drvenih, edukativnih i kreativnih igračaka.

Zanimljivosti

Uz najveći lanac dječje opreme, Baby Center, bit ćete spremni za nezaboravno ljeto.

Zanimljivosti

Lidl u svojoj ponudi predstavlja najveću radost svih mališana – edukativne i razvojne drvene igračke.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.