Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Imenik vjenčanja tvrtki iz cijele Hrvatske

Sve informacije za planiranje vjenčanja – na jednom mjestu!

Najnoviji projekt portala Vjenčanje ponuda je potpuno redizajnirani Imenik vjenčanja tvrtki iz cijele Hrvatske. Na toj adresi mladenci mogu jednostavno i brzo pronaći tvrtke u svom gradu ili mjestu.


 
Riječ je o novom, atraktivnijem i preglednijem Imeniku vjenčanja – jedinstvenom portaluu koji je upisano više od 3000 tvrtki iz 35 najvećih gradova iz Središnje i Sjeverozapadne Hrvatske, Istre, Slavonije i Dalmacije. Ovakav imenik, jednostavan za korištenje, modernog dizajna i prilagođen za sve posjetitelje, zasigirno će mnogim mladencima olakšati potragu za nizom dobavljače koje je potrebno angažirati kako bi njihov poseban dan bio savršen.

Prema riječima direktora portala, g. Šuveljak Daria, "Imenik vjenčanja je samo nastavak i potvrda da svojim upornim radom i kvalitetom želimo pružiti najkorisnije informacije mladencima. Ovaj put smo otišli korak naprijed – mladencima olakšavamo traženje tvrtki u njihovoj regiji – mjestu ili gradu – dolazimo u njihovo susjedstvo. A, ta informacija je za njih – neprocijenjiva.“

Posjetite Imenik i krenite u potragu za savršenom organizacijom Vašeg vjenčanja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Fashion report

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.