Imenik vjenčanja tvrtki iz cijele Hrvatske

Najnoviji projekt portala Vjenčanje ponuda je potpuno redizajnirani Imenik vjenčanja tvrtki iz cijele Hrvatske. Na toj adresi mladenci mogu jednostavno i brzo pronaći tvrtke u svom gradu ili mjestu.


 
Riječ je o novom, atraktivnijem i preglednijem Imeniku vjenčanja – jedinstvenom portaluu koji je upisano više od 3000 tvrtki iz 35 najvećih gradova iz Središnje i Sjeverozapadne Hrvatske, Istre, Slavonije i Dalmacije. Ovakav imenik, jednostavan za korištenje, modernog dizajna i prilagođen za sve posjetitelje, zasigirno će mnogim mladencima olakšati potragu za nizom dobavljače koje je potrebno angažirati kako bi njihov poseban dan bio savršen.

Prema riječima direktora portala, g. Šuveljak Daria, "Imenik vjenčanja je samo nastavak i potvrda da svojim upornim radom i kvalitetom želimo pružiti najkorisnije informacije mladencima. Ovaj put smo otišli korak naprijed – mladencima olakšavamo traženje tvrtki u njihovoj regiji – mjestu ili gradu – dolazimo u njihovo susjedstvo. A, ta informacija je za njih – neprocijenjiva.“

Posjetite Imenik i krenite u potragu za savršenom organizacijom Vašeg vjenčanja.