Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Immunal – biljni lijek za borbu protiv gripe

Kolektiva vam nudi 51% popusta za suprostavljanje gripi.

Otkako postoji naš mali okrugli planet, zima se može pohvaliti titulom najhladnijeg godišnjeg doba. No, osim snjegovića, skijanja i kuhanog vina, često nam sa sobom donese i brojne viruse, bakterije i pad imuniteta, koji ćemo ponovno podići na noge uz malu pomoć Immunala – biljnog pripravka koji je već godinama poznat kao najbolji kućni prijatelj kod svih vrsta prehlada i gripa.Taj biljni čudotvorni napitak snižen je uz malu pomoć Kolektive za punih 51% te je sada na raspolaganju svim prehlađenima i zimogroznima za 40 kn umjesto za 81 kn.

Ponuda uključuje dva pakiranja Immunal kapi koje su napravljene od suhog ili svježeg soka crvene rudbekije, koji također zovu i 'čudesnim lijekom sjevernoameričkih Indijanaca'. Najbolji učinak postiže kod učestalih upala mokraćnog mjehura, kroničnih bolesti dišnog sustava, općenite boležljivosti te sklonosti čestim virozama i prehladama.Uz ovu malu biljnu dozu zdravlja također ćete dobiti i stručni savjet farmaceuta u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu i Zadru, a sam pripravak nema nikakve štetne nuspojave te ga mogu koristiti i djeca, čiji osjetljiv organizam ima najviše problema u borbi sa šmrcanjem, kihanjem i raznim virusima.Ojačajte stoga svoj imunitet prirodnim putem i dočekajte sezonu prehlada potpuno spremni. I zdravi, na kraju krajeva.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Savjeti stručnjaka

Kad je riječ o ženskom intimnom zdravlju, čini se da tu uvijek postoji neki tabu.

Zanimljivosti

Libresse je donirao 240 uloškomata i gotovo 150.000 menstrualnih uložaka u 34 učenička doma diljem Hrvatske.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.