Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Immunal – biljni lijek za borbu protiv gripe

Kolektiva vam nudi 51% popusta za suprostavljanje gripi.

Otkako postoji naš mali okrugli planet, zima se može pohvaliti titulom najhladnijeg godišnjeg doba. No, osim snjegovića, skijanja i kuhanog vina, često nam sa sobom donese i brojne viruse, bakterije i pad imuniteta, koji ćemo ponovno podići na noge uz malu pomoć Immunala – biljnog pripravka koji je već godinama poznat kao najbolji kućni prijatelj kod svih vrsta prehlada i gripa.Taj biljni čudotvorni napitak snižen je uz malu pomoć Kolektive za punih 51% te je sada na raspolaganju svim prehlađenima i zimogroznima za 40 kn umjesto za 81 kn.

Ponuda uključuje dva pakiranja Immunal kapi koje su napravljene od suhog ili svježeg soka crvene rudbekije, koji također zovu i 'čudesnim lijekom sjevernoameričkih Indijanaca'. Najbolji učinak postiže kod učestalih upala mokraćnog mjehura, kroničnih bolesti dišnog sustava, općenite boležljivosti te sklonosti čestim virozama i prehladama.Uz ovu malu biljnu dozu zdravlja također ćete dobiti i stručni savjet farmaceuta u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu i Zadru, a sam pripravak nema nikakve štetne nuspojave te ga mogu koristiti i djeca, čiji osjetljiv organizam ima najviše problema u borbi sa šmrcanjem, kihanjem i raznim virusima.Ojačajte stoga svoj imunitet prirodnim putem i dočekajte sezonu prehlada potpuno spremni. I zdravi, na kraju krajeva.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Tijekom noći loše spavate i neprestano se budite jer vas muči kašalj? Isprobali ste razne čajeve i sirupe, no ništa ne pomaže?

Duh i tijelo

Dobra je vijest da jogu možete vježbati i u udobnosti vlastitog doma.

Savjeti stručnjaka

Određene namirnice sadrže tzv. aktivatore metabolizma koji pospješuju izmjenu tvari te poboljšavaju prokrvljenost probavnih organa, čime doprinose svakodnevnom optimalnom radu probavnog sustava.

Zanimljivosti

Udruga Nismo same kao dio kampanje „Uzmi ih u ruke na vrijeme“ pokrenula je 17. humanitarnu akciju koja će biti organizirana i kao događaj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.