Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Inovacija iz Dukata: Brzo & Fino gotove desertne kreme

Dukat prvi na hrvatsko tržište donosi gotove kreme s vrhnjem u tri jedinstvena okusa: Panna cotta, Tiramisu i umak od vanilije.

Dukat prvi na hrvatsko tržište donosi gotove kreme s vrhnjem u tri jedinstvena okusa: Panna cotta, Tiramisu i umak od vanilije. Desertne kreme kojima je Dukat osvježio svoju dobro poznatu liniju Brzo & Fino tako postaju idealan saveznik svim ljubiteljima slastica koji se nerijetko susreću s brojnim izazovima prilikom njihove pripreme.

Uz sve dnevne zadatke i obaveze, priprema ukusnog deserta kod kuće je često otežana. Ili smo u neprestanoj utrci s vremenom ili nam nedostaje znanje i iskustvo, a ponekad i odvažnost kako bismo uopće počeli pripremati omiljeni desert. Kako bi doskočio ovim izazovima, Dukat predstavlja slatku inovaciju – prve gotove desertne kreme s pravim vrhnjem na hrvatskom tržištu!  

Zahvaljujući kremastoj teksturi i bogatom okusu slatkog vrhnja Brzo & Fino krema Panna cotta i Brzo & Fino krema Tiramisu pretvaraju se u popularne slastice u tri jednostavna i brza korake i svega pet minuta. Uz malo zagrijavanja ili miješanja, slaganja u željeni oblik i hlađenja, dobit ćete panna cottu i tiramisu poput onih iz slastičarnice. Zbog svoje teksture i bogate arome vanilije, saveznik za pripremu vrhunskih slastica je i Brzo & Fino umak od vanilije. Njime možete vašem desertu dodati kremastost tako da ga samo prelijete preko torte, kolača, a može se koristiti i kao hladan ili topao preljev za štrudle, knedle, voćne salate, sladolede i ostale slastice. Umak se može koristiti hladan, direktno iz pakiranja, ili lagano ugrijan.

Brzo & Fino desertne kreme Panna cotta i Tiramisu dostupne su na policama trgovina u pakiranju od jednog kilograma, dok umak od vanilije dolazi u pakiranju od 500 grama, a možete ih pronaći i na www.dukatshop.hr.

Više

Gastronomija

Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 posto mliječne masti od jedne litre i Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto mliječne masti od pola...

Gastronomija

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka.

Zdravstveni karton

Intolerancija na laktozu tema je kojoj se posljednjih godina posvećuje sve više pažnje.

Predstavljamo

Kako bi obilježio mjesec ljubavi Dukat je lansirao promotivno pakiranje s dva čokoladna mlijeka u boci od 1 l i čašom na dar s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.