Inovacije za male i velike kreativce u kuhinji

Velike i male kreativce u kuhinji razveselit će dva nova proizvoda iz Dr. Oetkera za ukrašavanje slastica u vlastitom domu: bijelu Fondant deku i Šećerno pismo s okusom čokolade. 

Novi Dr. Oetker dekori omogućuju vam da u tren oka odjenete vaše slastice u neodoljivo ruho i još više uživate u pripremi omiljenih torti i kolača. Imali smo čast i sreću isprobati ih jučer u uredu. I znate što? Savršenoi  za nas trapavce, sve torte će postati čudesne!

Secernopismo

Dr. Oetker bijela Fondant deka prekriva torte i kolače finom, šećernom masom koju možete dalje ukrašavati po želji. Vrlo je praktična i jednostavna za uporabu jer dolazi već izvaljana i spremna za polaganje na torte i kolače, a na vama je da odlučite hoće li torta ostati klasična bijela, ukrašena šećernim pismom ili složenije dekorirana. Dr.Oetker bijelom Fondant dekom možete pokriti cijelu tortu promjera 26 do 28 cm, a ako je tanje izvaljate možete njome pokriti torte ili kolače veće površine. Od Fondant deke možete izrezati i lijepe ukrase za muffine, minjone ili kolačiće kao i ljupke detalje poput vrpci o Fondant deke. Također, možete ju kombinirati s Dr. Oetker crvenom i bijelom Dekor Fondant masom za prave dekoraterske čarolije. S novom Dr. Oetker bijelom Fondant dekom možete biti sigurni da će se vaša torta ili kolači s lakoćom pretvoriti u pravu vizualnu senzaciju.