Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Inovativni pristup rješavanja celulita

Osvoji kozmetičke proizvode brenda Nikel.

Lokalne nakupine masnih stanica i opušteno vezivno tkivo su u današnje vrijeme česta posljedica načina života, krive prehrane i nedostatka kretanja. Često nam nedostaje volje i vremena dugoročno promijeniti loše, duboko ukorijenjene navike, više se kretati i zdravije hraniti. Skloni smo rješenje tražiti u tzv. crash dijetama koje gotovo u pravilu za posljedicu imaju jojo efekt. Nakon provedene dijete , vraćamo se u kratkom vremenu starim navikama i starom izgledu.

Broj masnih stanica definiran je još u dječjoj dobi. Debljanjem se dakle samo puni već postojeći broj stanica. Rješenje ovog problema možemo samo postići smanjivanjem broja masnih stanica operativnom , invazivnom metodom ili zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i neinvazivnom metodom.

Medcontour nam specijalnom vakuum tehnologijom i uz pomoć dviju vrlo potentnih ultrazvučnih glava omogućava djelovanje točno tamo gdje smo željeli. Većina ovaj tretman opisuju kao jednu vrstu masaže nakon kojeg se odmah možete vratiti dnevnim obavezama.Gotovo svaka žena ima celulit, ove pojave nisu pošteđene niti športašice niti manekenke. Način života, ali i nasljedni faktori igraju izuzetno veliku ulogu u nastajanju ovih jastučića. Nabubrene masne stanice u ovom slučaju leže relativno površno ispod kože i otežavaju transport limfne tekućine, što dodatno pojačava efekt otečenosti problematične zone.

Medcontour ima veliku mogućnost različitih programa za različite probleme, u ovom slučaju se radi sa visokim ultrazvučnim frekvencijama koje onda više zahvaćaju površnije slojeve. Osnovni princip rada se sastoji u tome da ultrazvučni valovi djeluju u tzv. fazi kompresije i dekompresije na tekućinu u tkivu i stvaraju male mjehuriće koji s vremenom pucaju i oslobađaju energiju koja uništava membrane masnih stanica. Nastala masna emulzija se onda jednostavno putem limfnog sustava dalje prenosi, metabolizira i izlučuje. Sve okolne strukture, živci i krvne žile ostaju pri tom netaknute.Inovacija kod Medcountura osim specijalne vakuum tehnologije i ultrazvučnih glava je i sinergija sa Nikelovim anticelulitnim uljem. To je savršena kombinacija kod uklanjanja celulita zato što je cilj Nikelovog anticelulitnog ulja poboljšanje periferne cirkulacije, aktivacija staničnog metabolizma i jačanje čvrstoće kože.

Sadrži ekstrakte biljaka i esencije koje potiču mikrocirkulaciju, izmjenu tvari i lipolizu, jačaju elastičnost i čvrstoću kože i što je vrlo važno, čuvaju elastičnost kapilara.Nakon ugodnog osjećaja zagrijavanja nanosimo Nikelov koncentrat s algom spirulinom, kafetinom, karnitinom i grejpom. Izvanredno učinkovita koncentrirana hidrirajuća gel krema osvježavajućeg mirisa, s aktivnim tvarima koje djeluju cjelovito na razlaganje potkožnih celulitnih nakupina.

Nakon tretmana preporučuje se intenzivna limfna drenaža. Prije prvog tretmana potrebno je provesti konzultacije i objasniti točno pacijentu što može očekivati od ovakvog tretmana. Ukoliko se radi o jakom celulitu provest ćemo intenzivnu limfnu drenažu, a ukoliko se samo radi o otklanjanju lokalnih nakupina masnih stanica provest ćemo drenažu posebnim nastavkom na aparatu. Ovaj je dio tretmana izuzetno bitan kako bi se omogućio transport nastale masne emulzije.Problematične zone se detaljno analiziraju, mjere i fotografiraju. Obzirom da aparat posjeduje 36 programa moguće je provesti vrlo individualnu terapiju. Na taj način omogućena je vrlo egzaktna primjena u potkožnom tkivu. Radi se prvenstveno o jednom neinvazivnom zahvatu koji efikasno djeluje na problematične zone. Mogućnost dijeljenja i nastanka novih masnih stanica prestaje već u djetinjstvu, dakle jednom uklonjene nestaju zauvijek iz tog područja. Poželjno je konzumirati što više tekućine kako bi se međustanični prostor obogatio vodom.

Prvi korak u liječenju celulita je uzimanje funkcionalne hrane koja jača zdravlje i čisti organizam (hipotoksična dijeta). U tome pomaže Nikelov Fitocel, 100% biljni proizvod (uključujući i kapsulu dobivenu iz povrća). Fitocel sadrži visokovrijedne biljne ekstrakte koji na prirodan i siguran način pospješuju uklanjanje viška tekućine i toksina te smanjuju celulitne nakupine.
  • reducira celulit i sprječava njegov nastanak
  • potiče metabolizam, poboljšava staničnu izmjenu tvari
  • pospješuje otklanjanje viška tekućine (edemi)
  • smanjuje tegobe venske cirkulacije
  • podrška kod zaštite vena i kapilara

OSVOJI NIKEL PROIZVODE

Nikel vam poklanja 3 proizvoda: Blagi piling s maslinom, Aloe vera gel s kamilicom i Ulje za nokte s avokadom.

Želite li osvojiti jedan od ovih proizvoda, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NIKEL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliko programa za individualnu terapiju sadrži aparat Medcontour?

Vaše prijave primamo do 6. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnice su Vlatka Šamarinec, Anica Mirosavljević i Andrea Bogović. Čestitamo!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kokosovo ulje ima nebrojeno puno korisnih svojstava, a tako je zdravo i dostupno sad već u gotovo svim dućanima

Budi fit

Ako patite od tvrdih vratnih mišića i bolova u vratu zasigurno će vam sljedeći savjeti pomoći u opuštanju istih.

Zdravstveni karton

bioBox su pomno osmišljeni paketi koji sadrže kombinaciju organskih i visokokvalitetnih proizvoda, a dostupni su eksluzivno u bio&bio web shopu.

Duh i tijelo

Ako mislite da hrana ne utječe na mentalno zdravlje i mozak, razmislite ponovno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.