Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Inozemni uspjeh naše stand-up komičarke

Andrea Andrassy u pohodu na London

Andrea Andrassy jedna je od najuspješnijih hrvatskih stand-up komičarki, a nedavno je pozvana nastupiti na jednom od najvažnijih događanja u svijetu stand-up komedije, ‘International Comedy Conference’ koji će se ove godine održati 3. listopada u Londonu.

‘Već jako dugo u zagrebačkom Studiju Smijeha surađujemo s London Callingom koji je, među ostalima, u Hrvatsku doveo Eddieja Izzarda, a uskoro dovodi i Dylana Morana. Već dugo nastupam na engleskom, a svi engleski komičari s kojima sam nastupala rekli su mi da bih se trebala doći iskušati i na njihovoj sceni. Bilo bi bezobrazno ne poslušati savjet iskusnijih kolega’, objasnila je ukratko 28-godišnja komičarka, ujedno i kolumnistica na portalu Index.hr te voditeljica na Prvom radiju ne krijući kako je nadolazeći nastupi jako vesele, ali i pomalo zastrašuju.

Britanska je publika na glasu kao jako publika koju je jako teško impresionirati, a povrh svega, šarmantnoj je Andrei ovo prvi posjet Londonu.

andrea andrassy‘Strah me veličine toga grada, no biti ću tamo mjesec dana, imam se vremena izgubiti i pronaći sto puta. Nakon nastupa na ‘International Comedy Conference’ imam pet zakazanih gaža u klubovima kao što su The Vic, Cordes Hall, Burdalls Yard, Bedford Hotel i Lytehouse, a moj agent Geoff radi na tome da ih bude još više’, objasnila je komičarka koju osim reakcija britanske publike, muči i strah od bankrota.

‘London je jako, jako skup grad, ali štedjela sam više od godinu dana pa ću valjda izdržati jedan mjesec tamo. A jako se veselim shoppingu! A nemam novaca! Uf…’, ispričala je svoje muke simpatična Andrea. Njeni trenutni angažmani u Hrvatskoj zbog puta u London neće patiti jer, kako sama kaže, zahvaljujući tehnološkoj svemoći interneta, bez ikakvih će problema moći nastaviti pisati kolumnu osvježenu novim urbanim temama, a ni direktno spajanje u eter Prvog radija neće biti teško izvedivo.

‘Kad se vratim, planiram napraviti One woman show (solo nastup od sat i pol vremena) s kojim ću prvo nastupati po cijeloj Sloveniji, a nakon toga i u Hrvatskoj. I uživati u maminoj kuhinji. Teško će biti bez domaće papice tako dugo.’, zaključila je Andrea.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

(Skoro) sve što znam do sad, nova knjiga omiljene Andree Andrassy, upravo je pristigla u knjižare u izdanju Stilusa.

She Book Club

Andrea Andrassy u svom prepoznatljivom stilu – duhovitom, emotivnom i bez dlake na jeziku – govori o sebi, ključnim epizodama svog odrastanja, ali i...

Fashion report

Upravo je svojom novom kampanjom za proljeće/ljeto, Ivan Friščić, vlasnik i dizajner brenda DeLight, pokušao dočarati ženu koja ne odustaje, snažnu ženu koja mašta...

Dobar posao

Pedja Bajović, jedan od pokretača hrvatske i regionalne stand-up komedije, nastupit će povodom 15 godina svoje karijere u petak, 31.01.2020. na pozornici kina SC...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.