Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Inspiracija za proljetno čišćenje

Phillips vam do 1. svibnja poklanja 30% popusta na širok asortiman usisavača.

Nakon zimskog sivila mnogi će poželjeti primiti se u koštac s već tradicionalnim proljetnim čišćenjem. Kako bi ta zamorna aktivnost bila što zabavnija i mirisnija, Philips je osmislio proljetnu akciju raznolikih modela usisavača u kojoj ćete do 1. svibnja 2011. moći ostvariti popust od 30% i dobiti poklon iznenađenja.

Dovoljno je samo iz raznolike ponude odabrati odgovarajući model te voditi računa o usisnoj snazi, potrošnji energije te broju filtracijskih slojeva. Upravo snažnija filtracija uklanja grinje, pelud i ostale alergene koji se mogu nakupiti u prostoriji, a uz malo živahne glazbe i naprednu tehnologiju Philipsovih usisavača lako ćete postići čistoću te unijeti svježinu u vaš dom.Bilo da imate u planu sveobuhvatno uklanjanje nečistoća iz vašeg životnog prostora ili samo želite svakodnevno usisati prašinu i prljavštinu iz vašeg doma, Philips ima rješenje s dva nova modela usisavača naprednih tehnologija: DailyDuo bežični štapni usisavač i Silentstar liniju jednih od najtiših usisavača na tržištu.

Čišćenje doma bez ikakvih ograničenja

Možete zaboraviti na ograničenja koje obično donose usisavači s kablovima i prepustiti se brzom i jednostavnom čišćenju uz novi Philipsov model bežičnog štapnog usisavača – DailyDuo koji zajedno s ručnim usisavačem osigurava svakodnevnu besprijekornu čistoću podnih površina i namještaja. Visoko učinkovit, ovaj usisavač olakšava čišćenje čineći ga brzim i jednostavnim te ostavlja više slobodnog vremena za uživanje u čistom i mirisnom domu.Svakodnevno održavanje čistoće olakšava bežični sustav koji omogućuje potpunu pokretljivost za vrijeme čišćenja dosežući teško dostupna mjesta, a zahvaljujući sofisticiranom i tankom dizajnu u metalno srebrnoj i žarko crvenoj boji lako se uklapa u svaki interijer. Dodatna pogodnost je kratko punjenje koje s AutoOff postavkom i 20-minutnim korištenjem omogućuje optimalnu potrošnju energije i učinkovito vrijeme čišćenja koje je potpuno prilagođeno korisniku.

Silentstar usisavač za najosjetljivije

Ako ste mislili da ćete cijeli život morati trpjeti iritirajući zvuk usisavača pri čišćenju vlastitog prostora jako ste se prevarili. Philipsova nova linija SilentStar učinit će običan kućanski posao kao što je usisavanje zabavnim.S minimalnom jačinom buke koja ne prelazi 70dB, ovi se usisavači ubrajaju u najtiše na tržištu. Smanjena količina buke za vrijeme rada postignuta je optimalnim protokom zraka unutar usisavača te posebnim položajem motora kojim su značajno umanjene njegove vibracije.Tihi rad osiguran je i izrazito učinkovitim siskom koji osim što uklanja i najsitnije čestice, zahvaljujući svom obliku, smanjuje buku. Uz nisku razinu buke, ovaj usisavač omogućuje i značajnu uštedu energije uz učinkovito čišćenje.

Visoka učinkovitost Philipsovih SilentStar usisavača osigurana je i jedinstvenim HEPA filterima koji zadržavaju 99.95% čestica unutar usisavača zbog čega se možete pouzdati u savršeno čist i siguran dom bez opasnosti od alergija. HEPA AirSeal 13 filter periv je u vodi te se zato može upotrebljavati i nekoliko godina uz istu učinkovitost.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Moj dom

Znate li da odlično, ekonomično i sigurno sredstvo za čišćenje fuga između pločica možete lako pripremiti sami kod kuće?

Moj dom

Ako vam je prva asocijacija na bambus crno vino i kola, a stariji ste od 22., vrijeme je za promjene!

Moj dom

Želite li dašak ovog godišnjeg doba unijeti u svoj prostor, u nastavku vam donosimo nekoliko ideja koje od vas ne traže financijske eskapade.

Moj dom

Pametnim izborom zidnih boja svoj ćete dom učiniti savršenim mjestom za život. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako to učiniti, odnosno s kojim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.