Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Instant savjeti za vjenčanje 2014.

Kako zadržati konce u rukama

Bez obzira radi li se tek o maloj zabavi u krugu obitelji, prilici za okupljanje prijatelja i šire rodbine ili izgovoru za bijeg u Las Vegas – vjenčanje je dan koji ćete zauvijek pamtiti. Kako bi protekao u najboljem sjećanju donosimo vam niz savjeta kako zadržati konce u rukama.

Oprezno s detaljima

Dobavljačima izostavite informaciju da se radi o vašem vjenčanju jer u suprotnom imaju tendenciju povećati cijene. U kontekstu financija, razmislite i o sastavljaju predbračnog ugovora koji može uvelike olakšati situaciju ako dođe do razvoda, koliko god vama to bilo neromantično. Ako planirate na dan svojeg vjenčanja uložiti u skupocjene naušnice imajte na umu da će vas brendirane stajati više, no s vremenom će zadržati, pa čak i povećati, svoju vrijednost.

Obitelj i prijatelji kao ispomoć
Uključite prijatelje i obitelj u organizaciju vjenčanja i učinite da se i oni da V-dan osjećaju posebnima. Dopustite im da izvedu pjesmu, dio neka pleše, a ostatak neka sudjeluje u organizaciji popratnih sadržaja.

Uzmite u obzir alternativne načine vjenčanja
Smatrate se avanturistom? Pobjegnite! Ako želite sačuvati novac, poštedjeti se gubljenja živaca oko dogovaranja restorana, a sastavljanje liste uzvanika vam predstavlja gnjavažu, predlažemo vam vjenčanje u Las Vegasu. Organizirajte let, ne zaboravite na dragog i već sljedećeg dana počastite obitelj i prijatelje ugodnim iznenađenjem.

Kratko, ali slatko
Osim ako ne želite da uzvanici vaše vjenčanje zapamte kao monolog vječnoj i bezuvjetnoj ljubavi predlažemo vam da ceremonija ne bude duža od 10 minuta.

lokacija_livada

Gost na vlastitom vjenčanju
Iako vašem velikom danu predstoje mjeseci i mjeseci planiranja, nespavanja, organizacijskih problema i vječnih prigovora obitelji i prijatelja u okvirima poznate fraze ‘pa zašto ste to tako, trebali ste ovako’ na dan vjenčanja sve je već dogovoreno i nema povratka, a na vama je da uživate u krugu najbližih i dopustite da vas ponese trenutak.

Ne zaboravite jesti
U moru ljudi, planova i zadnjih dogovora, lako se dogodi da zanemarite osnovne životne potrebe. Ne zaboravite se opustiti, sjesti sa svojom boljom polovicom i uživati u gurmanskim specijalitetima. Svijet može pričekati!

Ukradite svoju bolju polovicu
Vjenčanje je vaš dan, dan kada je sva pažnja usmjerena na ljubav, stoga je nemojte niti u kojem trenutku zaboraviti. Ukradite svoju bolju polovicu barem na 10 minuta, udaljite se od uzvanika i pronađite skriveno mjesto. Nitko neće niti primijetiti da vas nije bilo, a vi ćete dobiti priliku da uživate jedno u drugome.

Ne uzrujavajte se oko fotografija
Znamo da na dan svojeg vjenčanja želite da sve izgleda savršeno, pa tako i vi na fotografijama. No isto tako budite sigurni da će prve fotografije ugledati svjetlo dana prije no što kažete ‘uzimam’. Unajmljenog profesionalnog fotografa možete kontrolirati, no to na žalost nije slučaj s prijateljima i društvenim mrežama.

Vjenčanje je samo dobar party
Ponekad se parovi nađu usred začaranog kruga odabira savršene vjenčanice i odijela, prstenja, organiziranja cateringa ili banalnog odabira boje balona. Ne dopustite da vam vlastito vjenčanje prođe u znaku planiranja. Imajte na umu da je to samo jedan dan u životu, dobar party nakon kojeg slijedi ono pravo – zajednički život oko kojeg se na koncu trebate istinski truditi.

instant savjeti_budite veseli i gostNe zaboravite se smijati
Ovo pravilo vrijedi ne samo za vjenčanje, već i za ostatak zajedničkog života. Učinite smijeh primarnom aktivnosti i u braku i budite jedan od onih parova koji zrače pozitivnom energijom i nepokolebljivim optimizmom.

Očekujte neočekivano
Imajte na umu da nikada nećete u potpunosti biti spremni na brak. Na kraju krajeva, svi smo mi individue na kojima ostaje trag vremena i koje se mijenjaju kako život protječe. Tako nikada ne možete znati u kojem će smjeru te promjene teći i kako će se zajednički planovi razvijati.

Odmorite se od organizacije vjenčanja i posjetite She štand na Danima vjenčanja ovaj vikend i opustite se uz mirisnu Zepterovu kavu, registrirajte se na naš portal, osvojite brojne nagrade i  uživajte u ugodnom druženju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Vjenčanja su nešto o čemu skoro svaka djevojka sanjari od malih nogu. Stvara planove i kreira ideje kako će taj savršeni dan izgledati u...

Fashion report

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Trendovi

JS Atelier se bavi organizacijom vjenčanja, planiranjem i produkcijom dekora vjenčanja i cvijeća za vjenčanje.

Dizajn

Na dobro poznatoj lokaciji platforme PhotoStudia Katran, samo nekoliko minuta od vreve centra grada, na adresi Radnička cesta 27, prostire se 600 m2 prostora...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.