Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Instant savjeti za vjenčanje 2014.

Kako zadržati konce u rukama

Bez obzira radi li se tek o maloj zabavi u krugu obitelji, prilici za okupljanje prijatelja i šire rodbine ili izgovoru za bijeg u Las Vegas – vjenčanje je dan koji ćete zauvijek pamtiti. Kako bi protekao u najboljem sjećanju donosimo vam niz savjeta kako zadržati konce u rukama.

Oprezno s detaljima

Dobavljačima izostavite informaciju da se radi o vašem vjenčanju jer u suprotnom imaju tendenciju povećati cijene. U kontekstu financija, razmislite i o sastavljaju predbračnog ugovora koji može uvelike olakšati situaciju ako dođe do razvoda, koliko god vama to bilo neromantično. Ako planirate na dan svojeg vjenčanja uložiti u skupocjene naušnice imajte na umu da će vas brendirane stajati više, no s vremenom će zadržati, pa čak i povećati, svoju vrijednost.

Obitelj i prijatelji kao ispomoć
Uključite prijatelje i obitelj u organizaciju vjenčanja i učinite da se i oni da V-dan osjećaju posebnima. Dopustite im da izvedu pjesmu, dio neka pleše, a ostatak neka sudjeluje u organizaciji popratnih sadržaja.

Uzmite u obzir alternativne načine vjenčanja
Smatrate se avanturistom? Pobjegnite! Ako želite sačuvati novac, poštedjeti se gubljenja živaca oko dogovaranja restorana, a sastavljanje liste uzvanika vam predstavlja gnjavažu, predlažemo vam vjenčanje u Las Vegasu. Organizirajte let, ne zaboravite na dragog i već sljedećeg dana počastite obitelj i prijatelje ugodnim iznenađenjem.

Kratko, ali slatko
Osim ako ne želite da uzvanici vaše vjenčanje zapamte kao monolog vječnoj i bezuvjetnoj ljubavi predlažemo vam da ceremonija ne bude duža od 10 minuta.

lokacija_livada

Gost na vlastitom vjenčanju
Iako vašem velikom danu predstoje mjeseci i mjeseci planiranja, nespavanja, organizacijskih problema i vječnih prigovora obitelji i prijatelja u okvirima poznate fraze ‘pa zašto ste to tako, trebali ste ovako’ na dan vjenčanja sve je već dogovoreno i nema povratka, a na vama je da uživate u krugu najbližih i dopustite da vas ponese trenutak.

Ne zaboravite jesti
U moru ljudi, planova i zadnjih dogovora, lako se dogodi da zanemarite osnovne životne potrebe. Ne zaboravite se opustiti, sjesti sa svojom boljom polovicom i uživati u gurmanskim specijalitetima. Svijet može pričekati!

Ukradite svoju bolju polovicu
Vjenčanje je vaš dan, dan kada je sva pažnja usmjerena na ljubav, stoga je nemojte niti u kojem trenutku zaboraviti. Ukradite svoju bolju polovicu barem na 10 minuta, udaljite se od uzvanika i pronađite skriveno mjesto. Nitko neće niti primijetiti da vas nije bilo, a vi ćete dobiti priliku da uživate jedno u drugome.

Ne uzrujavajte se oko fotografija
Znamo da na dan svojeg vjenčanja želite da sve izgleda savršeno, pa tako i vi na fotografijama. No isto tako budite sigurni da će prve fotografije ugledati svjetlo dana prije no što kažete ‘uzimam’. Unajmljenog profesionalnog fotografa možete kontrolirati, no to na žalost nije slučaj s prijateljima i društvenim mrežama.

Vjenčanje je samo dobar party
Ponekad se parovi nađu usred začaranog kruga odabira savršene vjenčanice i odijela, prstenja, organiziranja cateringa ili banalnog odabira boje balona. Ne dopustite da vam vlastito vjenčanje prođe u znaku planiranja. Imajte na umu da je to samo jedan dan u životu, dobar party nakon kojeg slijedi ono pravo – zajednički život oko kojeg se na koncu trebate istinski truditi.

instant savjeti_budite veseli i gostNe zaboravite se smijati
Ovo pravilo vrijedi ne samo za vjenčanje, već i za ostatak zajedničkog života. Učinite smijeh primarnom aktivnosti i u braku i budite jedan od onih parova koji zrače pozitivnom energijom i nepokolebljivim optimizmom.

Očekujte neočekivano
Imajte na umu da nikada nećete u potpunosti biti spremni na brak. Na kraju krajeva, svi smo mi individue na kojima ostaje trag vremena i koje se mijenjaju kako život protječe. Tako nikada ne možete znati u kojem će smjeru te promjene teći i kako će se zajednički planovi razvijati.

Odmorite se od organizacije vjenčanja i posjetite She štand na Danima vjenčanja ovaj vikend i opustite se uz mirisnu Zepterovu kavu, registrirajte se na naš portal, osvojite brojne nagrade i  uživajte u ugodnom druženju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Život u dvoje

Vjenčanja su nešto o čemu skoro svaka djevojka sanjari od malih nogu. Stvara planove i kreira ideje kako će taj savršeni dan izgledati u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.