Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Intervju s Reese Witherspoon

Popularna glumica i Avonova ambasadorica govori o novim Expressions parfemima.

Nagrađivana glumica i ambasadorica kozmetičke kuće Avon – Reese Witherspoon ponovno je kreirala parfem. Ovaj puta radi se o tri  Expressions parfemaLaugh Often, Live Without Regrets i Love to the Fullest.

Oskarovka Reese sudjelovala u cjelokupnom procesu osmišljavanja – od početnih mirisa do dizajna bočice. Boje, elegancija i note parfema u potpunosti izražavaju njenu osobnost. Reese je od 2007. godine  Avonova globalna ambasadorica te osim što sudjeluje u kreiranju kozmetike, uvelike je uključena u veliku kampanju borbe protiv raka dojke.

O nastajanju Expressions parfema i njenim unutarnjim vezama s notama mirisa, Reese je nešto više ispričala u intervjuu.

1. Kako želite da se žena osjeća dok nosi Expressions parfeme?

Reese: Smatram kako je kod Expressions parfema najbolje to što su tri različita. Želim da se žene osjećaju kao i ja kad sam stvarala arome i osmišljavala koncept za "Laugh Often", "Live Without Regrets" i "Love to the Fullest". Nadam se da će se upravo ovi "izrazi" reflektirati na ženi koja ih nosi.


2. Što vas je inspiriralo za stvaranje parfema?


Reese:
Željela sam izraziti kako je uvijek bitno živjeti život punim plućima, ispunjen smijehom i ljubavlju, bez obzira na prepreke koje nas čekaju u životu. Ženama diljem svijeta bih poručila da nikad ne izgube pojam o onom što je bitno u životu te neka ne žale za prošlim i učinjenim.

3. Kako ste osmislili imena?

Reese: Imenima smo htjeli pokazati kako se živi život. Laugh Often je veseo i zaigran parfem koji daje osjećaj ekstatičnosti i zaraznog smijeha kakvog doživljavate s prijateljima. Love to the Fullest je pak senzualan parfem koji otvara srce za ljubavne trenutke, dok je Life without Regrets samouvjeren i moderan parfem savršen za svakodnevne izazove.

4. Možete li nam reći nešto o dizajnu bočica?

Reese: Volim sva pakiranja Expressions parfema. Elegantna su, zaigrana i veselih boja. Vidim ženu kako kupuje jedan od tri parfema upravo savršen za nju, a ostala dva za sebi bliske drage prijateljice.5. Zašto ste se odlučili za tri parfema?

Reese: Bio je izrazito teško odlučiti se samo za jedan parfem te smo zbog toga odabrali tri različita izraza moje osobnosti.

6. Kad bi mogla mirise povezat s jednim od likova koje su glumila u filmovima, koji bi to bili?

Reese: U bilo kojem od mojih likova leži jedan dio mene. Kreiranje mirisa je pomalo slično glumi, jer i parfemi sadrže dio mene i kroz njih me ljudi mogu upoznati.

7. Kakve parfeme inače preferiraš?


Reese:
Za dnevne varijante odabirem citrusne i svježe parfeme zbog kojih se osjećam veselo i neopterećeno dok mi večernji parfem mora biti cvjetni, više orijentalan i zavodljiv.8. Na koji način nanosite parfeme?

Reese: Kapljice parfema stavljam ujutro na ruke kako bi mi dan započeo mirisno i veselo. Iako možda zvuči smiješno, kosu također malo pošpricam jer volim kad je mirisna.

9. Ovaj trio parfema očigledno obuhvaća tvoju filozofiju života. Da li je to nešto što želite dalje proslijediti Avon ženama, djeci i ostalima željnima znanja?

Reese: Upravo riječi kojima sam nazvala parfeme obuhvaćaju moju bit – po njima živim. Zato ih i želim širiti dalje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Iz kompanije Avon upravo na tvoja vrata stiže Fantastična četvorka – tim super prijatelja sunca!

Beauty report

Avon ULTRA COLOUR make-up kolekcija ohrabruje te da budeš sve ono što zamisliš i ona je tu da ti pruži najveću podršku u svim...

Beauty report

Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boostaju kolagen, ali određeni sastojci doslovno brišu godine s vašeg lica.

Beauty report

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.