Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Iskušenje

Osvoji novu duhovitu knjigu kraljice ljubavnih romana.

Jennifer Crusie američka je spisateljica, autorica bestselera i nagrađivanih ljubavnih romana koji su objavljeni diljem svijeta i imaju milijunsko čitateljstvo. Publiku je oduševila svojim britkim i duhovitim stilom kojim oblikuje ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. Živi i piše u Ohiju. Autorica bestselera Oklada i Lažnjak, objavljenih u izdanju Znanje, donosi još jednu domišljatu i duhovitu ljubavnu priču u novom romanu. Iskušenje nas ponovno oduševljava svojim žustrim iskričavim stilom i opipljivim nabojem između glavnih junaka.

Sophie Dempsey živi bez uzbuđenja i za život zarađuje snimanjem vjenčanja. To joj savršeno odgovara jer ta zgodna mlada žena mrzi svaku nepredvidivost. No sve se to mijenja kada spletom okolnosti zajedno sa svojom sestrom i poslovnom partnericom završi u gradiću Temptationu. Taj naizgled uzoriti gradić krije mnoga iznenađenja, a zgodni gradonačelnik Phineas Tucker uzdrmat će Sophiein svijet i pokazati joj što je to strast…
OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Iskušenje autorice Jennifer Crusie.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ISKUSENJE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove gradić u koji odlazi glavna junakinja romana?

Vaše prijave primamo do 7. ožujka 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Knjigu je osvojila Martina Radočaj, čestitamo 🙂


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Darivanje

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

Darivanje

Ispod grčkog Mjeseca romantična je, eskapistička priča o naličjima glamuroznih života, kobnim susretima i novim počecima.

She Book Club

Beata Bagi sjajno kombinira svoja znanja i iskustva s dubokim uvidom u psihologiju svojih likova, njihovih odnosa i emocija kroz napeticu koja se čita...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.