Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Iskušenje

Osvoji novu duhovitu knjigu kraljice ljubavnih romana.

Jennifer Crusie američka je spisateljica, autorica bestselera i nagrađivanih ljubavnih romana koji su objavljeni diljem svijeta i imaju milijunsko čitateljstvo. Publiku je oduševila svojim britkim i duhovitim stilom kojim oblikuje ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. Živi i piše u Ohiju. Autorica bestselera Oklada i Lažnjak, objavljenih u izdanju Znanje, donosi još jednu domišljatu i duhovitu ljubavnu priču u novom romanu. Iskušenje nas ponovno oduševljava svojim žustrim iskričavim stilom i opipljivim nabojem između glavnih junaka.

Sophie Dempsey živi bez uzbuđenja i za život zarađuje snimanjem vjenčanja. To joj savršeno odgovara jer ta zgodna mlada žena mrzi svaku nepredvidivost. No sve se to mijenja kada spletom okolnosti zajedno sa svojom sestrom i poslovnom partnericom završi u gradiću Temptationu. Taj naizgled uzoriti gradić krije mnoga iznenađenja, a zgodni gradonačelnik Phineas Tucker uzdrmat će Sophiein svijet i pokazati joj što je to strast…
OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Iskušenje autorice Jennifer Crusie.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom ISKUSENJE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove gradić u koji odlazi glavna junakinja romana?

Vaše prijave primamo do 7. ožujka 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Knjigu je osvojila Martina Radočaj, čestitamo 🙂


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

Darivanje

Hazel i Jack moraju otkriti kakve se to tajne kriju zakopane u neoznačenim grobovima, a samim time i u srcu Kraljevskog anatomskog društva

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.