Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Isplanirajte dječji rođendan

Proslava dječjeg rođendana poseban je doživljaj. Pripreme mogu početi…

Bilo da rođendan slavi s prijateljima u vrtiću ili školi, dijete ga obično želi proslaviti i kod kuće, okruženo svojim malim prijateljima, braćom, sestrama i ostalim članovima obitelji.

No, pitanje koje muči mnoge roditelje jest kako rođendansku proslavu učiniti zanimljivom i originalnom, bez suvišnih izdataka?

Uz brojna iznenađenja i vesele poklone, dobro planiranje i osmišljavanje proslave preduvjet je za dobru rođendansku proslavu.

Počnimo stoga planirati zajedno….

Animatori znaju…

Gotovo sve igraonice, a u posljednje vrijeme i dječji vrtići u svojim prostorima organiziraju proslave dječjih rođendana, dok se tradicionalne proslave u vlastitim domovima sve češće obogaćuju profesionalnim animatorskim programima.

U skladu s ekološkim trendovima, sve su češće i proslave rođendana u prirodi.

Mjesto gdje će se organizirati proslava svakako mora biti ono u kojem se mali slavljenik ili slavljenica osjećaju sigurno, ugodno i bar na taj dan – posebno.

Tematske proslave za pamćenje

Za početak, važno je kakve su želje, zahtjevi i potrebe djeteta. Poželjno je uključiti ga u sve segmente priprema – od izrade i slanja pozivnica do dekoracije prostora, pečenja kolača i sl. (osim u pripremu posebnih iznenađenja).

Uz pretpostavku da će na rođendan doći petnaestak slavljenikovih prijatelja, neophodno je dobro se naoružati sa širokim izborom sadržaja, posebno želimo li da rođendan svima ostane u trajnom sjećanju. Nije loše pripremiti odvojen prostor za roditelje.

Korisno je proslavu tematski odrediti jer dobro odabrana tema u pravilu je motiv za dobru zabavu. U skladu s temom potrebno je dekorirati prostor i odabrati glazbu.

Ukoliko nemate dovoljno slobodnog vremena za potpunu pripremu mogu se angažirati i profesionalci. No o tome drugom prilikom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Meditacija se pokazala kao izvrstan alat za smirivanje nemirnog dječjeg uma.

Obitelj

Opći cilj projekta je pridonijeti jačanju obiteljske otpornosti pružanjem podrške roditeljima pri nošenju s izazovima roditeljstva...

Savjeti i preporuke

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i sa izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu.

Zanimljivosti

Nikad slađi, nikad veseliji i konačno, nakon dužeg vremena, mali, slatki manekeni prošetali su pistom Kids Fashion Weekenda.

Advertisement