Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Isplata pomoći za opremu novorođenog djeteta

Korisna informacija za roditelje!

Počela je isplata korisnicima prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta, priopćili su iz Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje.

Navedenu pomoć primit će korisnici prava koji su pravo na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog, drugog, trećeg i svakog daljnjeg djeteta ostvarili u prosincu 2009. te u prosincu 2010. godine, kao i korisnici prava za treće i svako daljnje dijete koji su pravo ostvarili u prosincu 2006., prosincu 2007., prosincu 2008. i prosincu 2009., a temeljem Odluke o pomoći za opremu novorođenog djeteta.


Rok za podnošenje zahtjeva korisnika prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta. Više informacija roditelji mogu dobiti na www.zagreb.hr gdje se može preuzeti i obrazac zahtjeva.

Online-zagreb.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Baby Lavandon cipelice ručno su rađene od prirodnih materijala vrhunske kvalitete kao što su pamuk, koža i nebuk.

Savjeti stručnjaka

U Hrvatskoj se osobe koje imaju sindrom Down prate putem Registra osoba s invaliditetom odnosno u registru se nalaze osobe koja su ostvarila određena...

Duh i tijelo

Ne vjerujući svijetu oko nas, možemo upasti u zamku 'želim najbolje za svoje dijete' pa ga time počinjemo štiti od života.

Savjeti stručnjaka

GravidonA je dodatak prehrani specijalno dizajniran za majku i bebu, koji osim što sadrži sve važne vitamine i minerale koji zadovoljavaju potrebe organizma trudnice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.