Isprika po horoskopskim znakovima

Pogriješili ste i sad se voljenoj osobi trebate ispričati, samo pitanje je kako, kada i s kojom zvjezdanom pomoći. Na stranici Astrology.com procijenili su koliko će vam zvijezde pomoći pri dobivanju oprosta.

1. Ovan

Ovaj vatreni znak često zna zaboraviti ono što je rekao u afektu. Smatraju kako nije bitno ono što se dogodilo prije sat vremena i kreću dalje. Ipak, ako ste pripadnik ovog znaka pokušajte shvatiti drugu stranu, a ne samo gledati iz svog kuta – tada ćete znati kako se ispričati.

2. Bik

Bikovi su mirotvorci, ali kad eksplodiraju – znaju biti neumoljivi. Teški su na isprikama te iz tog razloga je jedini savjet – ako ste pripadnik ovog znaka, ispričajte se djelima, ili pak pismom, porukom ili nekim drugim alternativnim načinom koji ne uključuje prelazak vaših riječi preko usana.

3. Blizanac

Poput Ovnova i Blizanci često ne shvaćaju oko čega se druga strana živcira. Kako često znaju biti nemarni prema tuđim osjećajima, trebaju se više povezati sa srcem, a ne glavnom te će onda znati zašto se trebaju ispričati.

4. Rak

Ovaj nježni znak izrazito se boji da ne bi nekoga povrijedio. Ipak, kad se to dogodi učiniti će sve kako bi ponovo stao na mirno tlo. Rakovi, izrecite sve isprike koje vam leže na srcu, makar tu i tamo pala i koja suza.

5. Lav

Lavovi rijetko priznaju da su u krivu. Iz tog razloga njihov partner će znati kako za ispriku treba čekati neko vrijeme. Ipak, savjet Lavovima je – ispričajte svoju stranu priče i prihvatite tuđu, ali naravno bez povišenih tonova. Ako sami započnete razgovor, druga strana to možda shvati kao ispriku.

6. Djevica

Ako ste horoskopski Djevica, možda to i ne shvaćate, ali vaše primjedbe više puta se znaju shvatiti kao kriticizam te na taj način lako možete povrijediti drugu osobu. Zato – brzo se priberite i ispričajte, nježno i odmjereno, upravo onako kako vi znate.

7. Vaga

Ovaj savršeno uravnoteženi znak mrzi neugodnu atmosferu. Ako ste Vaga, iznalalizirajte situaciju te izgladite kojekakve probleme prije nego postanu ogromni.

8. Škorpion

Kako Škorpion ispriku vidi kao poniženje, jedini način na koji se ispričava je tako što postane dobar, mio i drag, a pritom brzo želi zaboraviti situaciju i krenuti dalje. Zato, ispričajte se ponašanjem i kojim slatkim činom, značit će više od riječi.

9. Strijelac

Većinom nesmotren i neobazriv Strijelac zna pogoditi tamo gdje osobu najviše boli. Ako ste pripadnik ovog znaka brzo ćete shvatiti u čemu je problem te se ispričati sa svim srcem.

10. Jarac

Ako se dogodi svađa, Jarac će se zakopati u posao i tako dok radi osmislit će ispriku koju će promumljati. Dragi Jarčevi, ispričajte se malo glasnije i nagrada će biti veća (a vi voliteee poklone).

11. Vodenjak

Vodenjaci su poznati provokatori. Zato dragi šaljivdžije kad shvatite da je vrag odnio i posljednju šalu, ispričajte se na svoj veseli i neodoljivi način. Bolje i takva isprika, nego nikakva, a pritom se nadajmo da je druga strana mekana srca.

12. Ribe

Ponekad u vrijeđanju brutalne Ribe brzo shvate kako su pogriješile. Doba stvar je ta da ako ste pripadnik ovog znaka – brzo ćete se naći s čokoladom i slatkim riječima ispred povrijeđene osobe.