Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Isprobali smo novi i unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana nisu vidjeli tragovi umora.

Dolaskom proljeća i ljepših, toplijih dana mijenja se i naša make up rutina. Posežemo za laganijim teksturama, ali i dalje od dobre podloge očekujemo da prati naš ritam, daje prirodan izgled, matira sjaj te da nas štiti od sunčevih zraka. Upravo takav proizvod stigao je na tržište se odmah našao na testu.

Riječ je o novom, starom puderu svjetski poznatog brenda Lancôme. Teint Idole Ultra Wear jedan je od kultnih proizvoda dekorativne kozmetike u svijetu, a ovog proljeća na tržište je izašao s novom, još boljom formulom. Lagane teksture, s novom tehnologijom, proizvod je namijenjen svim tipovima kože, od suhe do mješovite i masne pa čak i one osjetljive. Nova formulacija pudera idealna je za svakodnevno nanošenje, a da pritom ne isušuje kožu, niti začepljuje pore.

Naši dojmovi

To sam osjetila i na svojoj koži. Imam suhu kožu kojoj ne odgovora svaki puder, ali Lancôme Teint Idole Wear nije ju isušio. Tekstura pudera je dobra, vrlo se lako nanosi, a ne ostavlja masni trag što mi je vrlo bitno ako želim postići prirodni izgled. Također, oduševilo me što mi puder nigdje nije ostavio tragove i lice mi je izgledalo svježe i prirodno, baš onako kako želim da izgleda. Iznenadila me i njegova pokrivna moć. Iako sam znala da je riječ o proizvodu koji postiže prirodni izgled, nisam očekivala jako prekrivanje nesavršenosti. No, Teint Idole Ultra Wear ima odličnu pokrivnu moć i zasigurno će prekriti crvenilo, tragove akni, čak i diskoloracije na koži.

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana nisu vidjeli tragovi umora. Koža je disala i puder nije začepio pore.

Pola lica s puderom
Cijelo lice s puderom

Zašto ga toliko volimo?!

Nova formula najprodavanijeg Lancômeovog pudera sadrži hijaluronsku kiselinu, moringu i vitamin E, a obogaćen je s čak 81 posto seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom 35. Idealna je podloga za proljetne i ljetne dane jer je nova formula i otporna na znoj.

Proizvod je podvrgnut mnogim testiranjima koja su pokazala da i zaštićuje kožnu barijeru.

Zaključak

Zaista sam zadovoljna novim Lancôme puderom. Teint Idole Ultra Wear ispunio je moja očekivanja, i moram reći, pozitivno me oduševio. Odlična pokrivna moć, lagana tekstura bez osjećaja težine na licu i hidratacija od koje je moja suha koža izgledala svježe cijeli dan.

Teint Idole Ultra Wear izvrstan je make up proizvod koji zaista pruža mat prirodni izgled. Dolazi u mnogo nijansi, a ono što posebno treba pohvaliti je i nova bočica koja se može reciklirati.

Savjet Lancôme Make Up Artista

Osobno volim nanijeti puder uz Advanced Génifique serum, radi bolje hidratacije. Postoji nekoliko načina za nanošenje pudera s Advanced Génifique serumom. Ovdje su tri prijedloga koja mogu biti korisna:

  • Direktno miješanje: Stavite malu količinu pudera i malu količinu Advanced Génifique seruma na dlan vaše ruke. Koristite prste kako biste lagano izmiješali ove dvije formule, te nanesite ravnomjerno na lice.
  • Kombiniranje na četkici: Stavite malu količinu pudera na četkicu za šminkanje i dodajte malu količinu Advanced Génifique seruma na vrh četkice. Zatim izmiješajte na ruci ili na paleti. Nanesite ravnomjerno četkicom na lice.
  • Upotreba palete za miješanje šminke: Stavite malu količinu pudera i malu količinu Advanced Génifique seruma na paletu za miješanje te ih špatulicom izmiješajte. Zatim nanesite ravnomjerno na lice.

Važno je prilagoditi količinu pudera i seruma prema vašoj željenoj prekrivenosti i teksturi. Ako želite postići veću prekrivenost, dodajte više pudera. Ako želite postići blistaviji izgled, dodajte više seruma.

Fotograf: Mirna Marić

Sadržaj nastao u suradnji s brendom Lancôme.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81% seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF...

Savjeti i preporuke

Poklonite im nezaboravan poklon uz Lancôme.hr.  

Trendovi

Wonder Me Powder-No-Powder stavlja na test "suhu kožu", koja je obično neprikladna za ovu kategoriju proizvoda, no ovaj kompaktni puder potvrđen je kao idealan...

Beauty report

Izdržati cijeli dan s postojanim, besprijekornim make upom čini se kao nemoguća misija...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.