Ispunite si novogodišnju želju

Ne čekajte novu godinu za donošenje velikih odluka, pronađite nešto za sebe sada, i donesite odluku odmah te u  2010. godinu uđite spremni i opušteni. Iskoristite brojne popuste i pogodnosti, kod odabranih partnera American Express kartice te pribavite nešto korisno za svoj dom, pružite vrhunsku brigu svom vozilu ili jednostavno, nagradite sebe za uspješno suočavanje sa ovom specifičnom godinom, koja je na isteku. Blagdanske pogodnosti American Expressa traju od 27.11.2009. do 31.1.2010. godine.

S American Express karticom svaka Vaša odluka pretvara se u stvarnost. Sve što trebate je zamisliti novogodišnju želju, jednom kliknuti i ući u American Express izlog, gdje ćete naći korisne, zabavne ili luksuzne stvarčice koje si možete priuštiti. Uz American Express karticu koja vam nudi obročnu otplatu na dvanaest rata bez kamata i naknada možete otputovati u daleku i egzotičnu Kinu, priuštiti si najnovije kompjutersko čudo ili sitnicu koja život znači.

Doznajte više o pogodnostima koje možete iskoristiti uz American Express karticu te mjestima gdje je najbolje možete upotrijebiti na American Express izlogu.