Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

It’s a neon, baby!

Hit ovog ljeta su odjeća, nokti i modni dodaci u fluorescentnim bojama.

U proljeće i ljeto nose se svijetle boje, a najčešće dominiraju pastelne nijanse. No ove sezone sve je više ljubiteljica odjeće i modnih dodataka u neonskim bojama. Odjeća u jarkim i fluorescentnim bojama ne mora značiti da od glave do pete svijetlite u mraku. Modni dodaci kao što su cipele, torbice, nakit ili nokti u modernim neonskim nijansama začas će podići cijelu kombinaciju.

Poznate zvijezde već su prihvatile ovaj trend i neonske boje nose na noktima, cipelama i odjeći.
Smatrate li da je odjeća u neonskim bojama ipak malo previše, odaberite cipele u jarkoj tirkiznoj, ružičastoj, žutoj ili narančastoj boji i nosite ih u kombinaciji s torbom ili noktima u istoj nijansi.Nosite li jedan odjevni predmet u neonskoj boji, ostatak outfita mora biti u neutralnoj boji kako bi fluorescentno došlo do izražaja, a bez pretjerivanja.
Počnite s bojom koju inače volite nositi, ali odaberite nekoliko tonova svjetliju. Nosite je ispod klasičnog sakoa ili jakne. Kombinirajte s crnom, bijelom ili bojom kože.
Neonske nijanse danas nisu isključivo fluorescentne kao u '80-im godinama prošlog stoljeća. Današnje nijanse su modernije, mekanije i ženstvenije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Fashion report

Leilou by Alex Dojčinović, Zigman, Boudoir, Xenia design, ELFS, Matija Vuica, Ivica Skoko i Alduk – osam je to vrhunskih, domaćih dizajnera okupljenih oko...

Advertisement