Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Iva Šulentić
Iva Šulentić

Celebrity

Iva Šulentić priznala nam je kad “ulazi u dublju lagu”

Stil je kod mene nešto što se mijenja i uvijek iznova stvara. Možda vrijedi ona – ili imaš stila, ili nemaš!

Kao ambasadorica novog brenda ženskih tajica Zohara, koju smo nedavno imali prilike uživo gledati na predstavljanju brenda, Iva Šulentić apsolutno nas je oduševila svojom vedrinom, zaigranošću i ženstvenošću. Ženu koju toliko često vidimo na televiziji, a o kojoj zapravo znamo dosta malo, propitali smo par stvari i naravno opet nas je oduševila.

Kako se inspiriraš u kreiranju svog modnog stila? Kombiniraš li stvari kako ti dođe u trenutku ili pratiš određene stilove, trendove, blogerice..?
Iskreno, ovisno o tome kada se probudim ujutro. Ali stvarno – ne kako, već kada. Naime, snooze na alarmu moj je najbolji prijatelj ujutro kojeg iskorištavam do posljednje sekunde, a potom doslovno dok perem zube smišljam što bih mogla odijenuti. I onda, vrlo brzo nakon toga, izletim iz kuće. Ipak, kada se za nešto spremam pa kombiniram, inspiraciju pronalazim u svom ormaru čije “blago” kombiniram po nekim letećim slikama u glavi koje se stvaraju, pretpostavljam, dok listam magazine, surfam po raznim stranicama ili dok, naprosto, promatram ljude na ulicama kod nas ili na putovanjima. Ali, stil je kod mene nešto što se mijenja i uvijek iznova stvara. Možda vrijedi ona – ili imaš stila, ili nemaš (smijeh).

Imaš nevjerojatnu kombinaciju dubokog glasa i visokih tonova. Kada koristiš svoj seksi, duboki glas, odnosno ima li situacija kada ga koristiš da dobiješ ono što želiš?
Opa, baš vam hvala (smijeh)! Taj se dublji glas “stvorio” kad sam naučila pravilno govoriti, zahvaljujući brojnim satovima govorne kulture još u ZKM-u te divnim fonetičarima na HRT-u pa je, slijedom toga, predodređen za poslovne trenutke, jel’ (smijeh). Već je među mojim prijateljima ustaljena “evo nje u dubljoj lagi” fora kada ga, da pogodili ste, koristim za “van poslovne situacije”. Od konobara do taksista, od nepristojnih prolaznika do “finih” teta na šalterima (smijeh).

Tenisice ili štikle (ali moraš izabrati)?
Evo, biram. Tenisice.

Jesi li uvijek iskrena prema ljudima ili si “diplomata”? Voliš li da drugi s tobom uvijek budu iskreni, ono da znaš uvijek s kime si na čemu?
Volim biti iskrena, ali nije to uvijek pametno, što mrzim reći ali mrzila sam i trenutak u kojem sam to spoznala. Učim biti diplomat, ali nisam baš toliko uspješna, kažem ono što mislim, već mi se i na licu vidi. Od ljudi očekujem upravo to – iskrenost.

Janjetina, odojak i takve stvari ili ribica, hobotnica i takve stvari?
Piletina!

Iva Šulentić

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Istaknuto

Muškarci prvo zamjećuju ženski dekolte.

Video box 2

Simona Antonović je u suradnji s Vichyem i poznatom televizijskom voditeljicom Ivom Šulentić kreirala moderni smokey eye look koji voli gotovo svaka žena.

Predstavljamo

Svi ćemo s vremenom ostariti, taj životni put ne možemo promijeniti, no možemo ga obogatiti, uvažiti i iskoristiti za dobrobit čitavog društva.

Obitelj

Projekt je ove godine okupio oko 100 škola i vrtića iz cijele Hrvatske, što je gotovo 40.000 djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.