Ivan Šarić “razvalio”!

Mala dvorana Doma sportova je u srijedu navečer postala mjesto vrhunskog humora i zabave. Sve što je Ivan Šarić najavljivao, to je i ispunio. Tako se njegov jučerašnji nastup bazirao na novom materijalu koji se, ako je suditi prema decibelima ushićene publike, pokazao pravom dobitnom kombinacijom. Iako je u svojoj 13-godišnjoj karijeri već četiri puta rasprodao KD Vatroslav Lisinski, ovog je puta Ivan odlučio ljestvicu podignuti više. Da je odabir Male dvorane Doma sportova bio pun pogodak potvrđuje činjenica da su se sve ulaznice rasprodale tjedan dana prije samog nastupa.

Ulaznica više se tražila i neposredno prije samog nastupa čime se još jednom dokazalo koliko je hrvatska publika zaista „gladna“ kvalitetnog humora Ivana Šarića. Osim novog materijala, naš se poznati komičar tijekom nastupa dotakao i nepresušnog izvora aktualnih političkih pitanja i muško-ženskih odnosa koji su kod publike izazvali gromoglasan smijeh i oduševljenje. Ivana Šarića osim dugogodišnjeg staža na hrvatskoj komičarskoj sceni prepoznajemo i po uvijek dovitljivom i sjajnom humoru. Ovim pothvatom Ivan je potvrdio svoj fenomen na društvenoj sceni. Najveći stand up show u Hrvatskoj nisu propustili: Ljupka Gojić Mikić, Mihael Mikić, Igor i Marija Biščan, Slavko Sobin, Nataša Janjić, Luka Nižetić i Matija Cvek.

Da jučerašnji nastup nije bio iznimka, najbolje govore komentari publike. „…Odlično, Ivan je pravi majstor u svom poslu…“, „…Svaki put me nanovo pozitivno iznenadi i nasmije…“, “Uvijek me oduševi  kako psihološki pristupa analiziranju svega iz čega proizlazi njegov humor!” „Mislim da mi je sutra neminovna bol trbušnih mišića od smijanja, ma koja teretana – Ivan!.“ samo su bili neki od osvrta gledatelja nakon nastupa.

Kad sam na pozornici zadnji put spustio mikrofon i čuo taj val smijeha i aplauza, prošli su me trnci. Nema dalje od tog osjećaja. Dao sam im sve, a oni su vratili duplo više. Hvala Zagrebe!“ – izjavio je Ivan nakon showa.

Šarić nam je s jučerašnjim nastupom dokazao kako po kvaliteti i izvedbi može ići ruku po ruku stand-up nastupima svjetskih razmjera. Sigurni smo kako će se o jučerašnjem nastupu prepričavati još dugo vremena te da će se dojmovi gledatelja vjerojatno slegnuti tek prilikom sljedećeg nastupa Ivana Šarića.

Foto: Bojan Zibar