Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Ivančice u vašem domu

Po mnogima, ivančica je cvijet našeg djetinjstva.

Rijetki su oni koji nisu čuli za ivančice. Poljsko cvijeće upečatljiva i nježna izgleda obilježilo je naše djetinjstvo te ga obogatilo na mnogo načina. Sjećate li se one igre voli me – ne voli me, kada smo misleći na neku simpatiju s iščekivanjem trgali laticu po laticu čekajući na odgovor da li nas voli. I koju sreću smo osjećali kada je odgovor bio da!No možda niste znali, ivančice su vrlo dekorativno cvijeće koje se često koristi i u uređenju doma. Zbog svoje elegantne kombinacije boja i jednostavnog izgleda, ivančica se može koristiti na bezbroj načina. Bijelo žuti duo boja lako se uklapa u bilo koji kolorit u interijeru tako da se slobodno možete uputiti na najbližu livadu i nabrati kiticu tog cvijeća za svoj dom.Ako tražite ukras za vrata, vjenčić od ivančica nije nimalo teško napraviti zbog duge i fleksibilne stabljike od koje ćete lako isplesti vijenac. Takav vjenčić lijepo će izgledati na bijelim ulaznim vratima, svakodnevno vas podsjećajući na proljeće i buđenje prirode.S druge strane, poigravanje posudama u koje ćete staviti vašu kiticu ivančica može biti vrlo zabavan posao. Vrlo atraktivno će izgledati u metalnoj rustikalnoj posudi za zalijevanje (koju možete naći u svim većim trgovinama za vrt i cvijeće) te u drvenim shabby kanticama u bijeloj boji. Isto tako, obična staklena vaza, zasjat će sasvim novim sjajem ako u nju položite cvijeće, te joj dodatno ukrasite podnožje s nekoliko ivančica.

No, ako žudite za dodatnom zabavom, sjetite se naše igre s početka članka, krenite s trganjem latica…i odgovor će sigurno biti: voli me!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Božićne zvijezde su u jesenskim i zimskim mjesecima savršen cvjetni ukras za stol.

Seks

Tijekom zimskih mjeseci, od prosinca do veljače, razina privlačnosti raste, dok u lipnju, srpnju i kolovozu ona bude najniža u godini.

Seks i osjećaji

Dok god vas vaš fetiš ne sprječava u vođenju svakodnevnog života, nema apsolutno ništa loše u tome da uživate u onome što vas uzbuđuje.

Događanja

Bilo da se radi o teenagerima, susjedstvu ili poslovnim suradnicima, tračanje i ogovaranje je neizbježno.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.