Ivani nikad bolje

Na singlu Ivane Radovniković pjesma je "Kada me poljubiš" s njezina posljednjeg albuma "Cafe". Glazbu i aranžman potpisao je Miro Lesić, za tekst je zaslužan Fayo. Snimanje s Kristijanom Beluhanom nije dugo trajalo, tek jedan radni dan, ekipa se usput i dobro zabavila.

– S Kristijanom je uvijek opušteno i dobro ozračje, kao da ne radimo – rekla je Ivana Radovniković.

Ivana i svi oko nje nastavljaju punom parom. U izdavačkoj kući Croatia Records kažu kako je "Cafe" ujedno i najuspješniji album mlade Zadranke jer su sve pjesme slušane. Izdvajaju naslovnu pjesmu i "Samo probaj", snimljenu i na engleskom jeziku. Vrtjela se na više od 100 radijskih postaja u svijetu.

Sprema li se Ivana za još veći prodor na inozemno glazbeno tržište?

– Surađujemo s nekim glazbenicima i menadžerima iz inozemstva, samo što je to potpuno drugačiji princip od ovoga što mi poznajemo pod nazivom "estrada". Prije nego što išta izađe u javnost moramo do kraja realizirati svaki korak. Za sada odlično prolazimo na mnogim svjetskim radiopostajama, što se možda ne čini kao nešto veliko, ali otvorilo nam je mnoga vrata i prilike za suradnju. Na kraju, sâmo je iskustvo poseban doživljaj i uspjeh koji se teško može prepričati.

Ovisnica o internetu

Paralelno s izgradnjom glazbene karijere Ivana studira. Kaže, sve stigne pa i pogledati filmove koje inače obožava, igrati tenis ili otići u teretanu. Opušta se u društvu prijatelja i psa, ali i uz internet.

– Prava sam ovisnica o internetu, dopisujem se s ljudima preko Facebooka, My Spacea, stalno sam u nekoj komunikaciji. U posljednje vrijeme izrađujem novu web-stranicu, u mom svijetu sve je "uradi sam" pa kad god me nešto interesira, učim kako to napraviti. Eto, rijetko mi je baš dosadno.

Louboutinke bi dobro došle

Naravno, i Ivana je velika zaljubljenica u lijepu odjeću, cipele, torbe. Prati modne trendove, ali ne baš slijepo.

– Nekako uvijek završim u trenerki i tenisicama iako prvo izbacim cijeli ormar na krevet u potrazi za idealnom kombinacijom za van. Nakon toga redovito imam razgovor sama sa sobom: "Joj, u petama će me noge zaboljeti u roku od sat vremena" i sl. Tako, ako nije nužno da budem skockana, često odustanem. Tu i tamo pretrpim neke muke za ljepotu, ali bitno mi je ipak da se osjećam ugodno. Zapravo, uvijek gledam vidim li sebe u tome i stoji li mi uopće takvo što. Sviđaju mi se jako cipele koje dolaze ove sezone, i bila bih najsretnija kad bi jedne louboutinke došle na moju adresu…

Rozga s mladim Huljićem?

Naravno, osim glazbe, sporta, mode – ni Ivanu ne može može zaobići poneki trač iako tvrdi više voli hollywoodske nego domaće.

– Naši su često vezani uz ljude za koje nisam nikad čula, već doznam za njih tek preko trača. Zadnji koji sam čula jest da je Jelena Rozga u vezi s Huljićem juniorom. Ha, ha, ‘ko ih izmišlja…