Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
pixabay.com

Predstavljamo

Iz Pariza u Split u ljetnoj sezoni

Grupacija Air France i KLM odlučila je, nakon uvođenja direktnih letova KLM-a za Split 2016. i Air Francea za Dubrovnik 2018.,  uvesti i novu liniju Air Franca: Pariz – Split tijekom srpnja i kolovoza.

Grupacija Air France i KLM odlučila je, nakon uvođenja direktnih letova KLM-a za Split 2016. i Air Francea za Dubrovnik 2018.,  uvesti i novu liniju Air Franca: Pariz – Split tijekom srpnja i kolovoza.

Ujedno će Air France povećati broj zrakoplovnih linija  za Dubrovnik od travnja do rujna te uvesti letove vikendom.

SPLIT

Split – grad bogate povijesti i nezaobilzane Dioklecijanove palače

Split je poznat, ne samo kao još jedan od bisera kulture, nego i kao luka s koje možete putovati na mnoge predivne otoke Jadranskoga mora. Split je drugi najveći grad u Hrvatskoj, smješten na obali, a najprepoznatljiviji je po Dioklecijanovoj palači iz doba Rimskog carstva koja je upisana na UNESCO-ovu listu Svjetske baštine.

Polasci za Split s pariškog aerodroma Charles de Gaulle za ljetnu sezonu 2019.

  Maksimalni broj letova Početak Do Zrakoplov
Split 4 16. srpanj     1. rujna A318 / A319

 

DUBROVNIK

Dubrovnik – biser Jadrana, grad jedinstvene kulturne i političke povijesti, dio UNESCO-ovog popisa svjetske baštine od 1979. godine.

Dubrovnik je osim po svojoj ljepoti prepoznat i po mnogim filmovima koji se snimali i koji će se tek snimati u ovom jedinstvenom ambijentu. Osim čistog i bisernog mora, mirisa mediteranskog bilja, možete uživati i u jedinstvenom pogledu sa dubrovačkih zidina, mnoštvu događanja i kulturnih manifestacija koje će zadovoljiti i najizbirljivije turiste. Nađete li se u ovom gradu svakako nemojte propustiti kušati neke od domaćih specijaliteta od vrhunske ribe, kamenica, specijaliteta ispod peke ili pak dubrovačke rozate ili arancina.

Polasci za Dubrovnik s pariškog aerodoroma Paris-Charles de Gaulle

Air France je 2018. uveo dvije direktne zrakoplovne linije za Dubrovnik, no odlučili su povećati broj tjednih letova ( s 2 na 5) u razdoblju od travnja do rujna 2019.godine prema Dubrovniku te dodati letove vikendom u tijeku ljetne sezone.

  Maksimalni broj tjednih letova Početak Do Zrakoplov Mogućnost povećanja kapaciteta*
Dubrovnik 5 6. travnja  

 

1.       rujna

A319 / A320 +150%

 Uspostavom sezonskih letova Air Francea, i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima.

 

* u odnosu na 2018.godinu.

Više informacija o svim odredištima na ovim akcijama možete vidjeti na: www.klm.hr  i www.airfrance.hr

Više

Gastronomija

Tradicionalne namirnice, uvijek neprikosnovene svježine i kvalitete, Allora na tanjur donosi u novom ruhu, a upravo je splet tradicionalnog i inovativnog njihov recept za...

Gastronomija

Unazad dvije godine, splitski restoran Allora (p)ostao je nezaobilazno odredište za sve one koji žele prigristi ukusan zalogaj uz piće, doći na finu romantičnu...

Putovanja

Bilo da volite vrelinu ljetnih ulica, ili ste više za lagani povjetarac kasnog proljeća i rane jeseni, Split vas neće razočarati.

Putovanja

Iznimna arhitektura, vrhunski dizajn s pažljivo biranim detaljima, moderno, toplo, mediteranskog štiha – tako bi se mogao opisati novi luksuzni hotel Fermai u središtu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.