Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kućni ljubimci

Iz Qushina s ljubavlju

Svoje božićne jastuke za čupavce, Rocky i Snow Garden, osnivačica brenda Qushin Iva Goluža ovih je blagdana nadopunila kolekcijom za dom i osobnu uporabu Love by Qushin, a od svakog prodanog proizvoda s prepoznatljivim crvenim logom i bijelim psićem donira 5 kuna Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo.

Od svih dana u godini, najdraže nam je božićno vrijeme jer sa sobom donosi bajkoviti ugođaj i čaroliju koja čini da u trenutku sve bude moguće. Gradski trgovi i naši domovi su prepuni ukrasa, lampica, šire se mirisi kolača i zvuci blagdanskih nota… U svemu tome, važno je ne zaboraviti najdraže ljude i najdraže dlakavce.

Iva Goluža, osnivačica brenda Qushin, upravo se zato ovog adventa odlučila za slogan: ‘Darujmo svoje najdraže i pomozimo dlakavcima koji ovih blagdana nemaju svoj dom niti svoje ljude’.

Kavalirka Bella na Qushinu Rocky, a da joj pod glavom bude mekano, tu je Qushinetto istoga dizajna i imena

Uz božićnu kolekciju Qushina, Qushinetta i Qushina 2Go koji dolaze u dvije varijante – crvenoj sa zvjezdicama (Rocky) i sivoj s borovima (Snow Garden) – te mekanim dekicama s printom zvijezda i šapica, ove je sezone odlučila osmisliti kolekciju Love by Qushin u kojoj su proizvodi za sve one koji žele ukrasiti svoje domove ili poželjeti sretne blagdane prijateljima i obitelji, a pritom pomoći napuštenim psima i macama.

LottaiBaksvatkonasvojojpoziciji.OvajputBakseodlučioušuškatinaQ2Goprostirci

 

– U liniji Love by Qushin su tople sportske majice, hoodice, ruksaci, dekorativni jastuci za dom, rokovnici, privjesci za ključeve i šalice, a od svakog prodanog proizvoda Qushin daruje 5 kuna Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo. Riječ je o udruzi koja se bavi spašavanjem životinja, volontiranjem, udomljavanjem te edukacijom. Nitko od nas ne
može pomoći svima, ali svatko od nas može pomoći nekome. Neka to ovih blagdana budu dlakavci koji nemaju svoj zauvijek dom i svoje zauvijek ljude – kaže Iva Goluža iza koje su dvije uspješne godine i nekoliko kolekcija Qushina s prepoznatljivim logom i bijelim psićem, koji je ovaj put aplicirala i na predmete za dom te osobnu uporabu.

 

Iva Goluža, osnivačica brenda Qushin, sa suradnicom Ninom

Iva Goluža, osnivačica brenda Qushin, sa suradnicom Ninom

– Trenutačno brinemo o 80-ak pasa i svaka pomoć nam je doista dragocjena. Novac koji se prikupi prodajom kolekcije Love by Qushin namijenit ćemo za veterinarske troškove. Također, svi koji nam žele pomoći mogu to učiniti volontiranjem, doniranjem igračaka, dekica, antiparazitika, lajni, zdjelica… Što se više ljudi uključi, to možemo primiti više psića – kaže Dora Perši iz Udruge Indigo.

Božićni Qushini dostupni su u tri standardne veličine (XL, L i M), a odnedavno i u XS/S varijanti za mini dlakavce do 5 kilograma i mace. Sav asortiman, uključujući i kolekciju Love by Qushin, može se razgledati i kupiti u showroomu na zagrebačkoj adresi, na Vrbiku 10 a, gdje su i pogoni za šivanje, te u webshopu www.qushin.hr.

Više

Dizajn

Uspjeh koji je postigao hrvatski brend Qushin iza kojeg stoji poduzetnica i dizajnerica samog brenda – Iva Goluža, očitovao se u obliku prestižne nagrade EPDA (European...

Kućni ljubimci

Odluka je jednoglasna – birate Qushin.

Kućni ljubimci

Dva različita Made in Croatia brenda za kućne ljubimce Qushin i Kabanica su upravo krenuli s limitiranom božićnom kolekcijom s preslatkim fotografijama.

Kućni ljubimci

Qushin je novi brend na hrvatskom tržištu pod čijim imenom Iva Goluža osmišljava i proizvodi jastuke i prostirke za pse

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.