Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Izabrali smo Naj par

Završili su sedmi po redu Dani vjenčanja.

Sedmi po redu spektakl poznat kao Dani vjenčanja, koji se ove godine održao od 1. do 3. listopada u paviljonu br. 8 na Zagrebačkom velesajmu privukao je velik broj posjetitelja. Najznačajniji izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj u nedjelju u 20 sati zatvorio je svoja vrata predstavivši modne novitete vjenčanja za 2011. godinu.

Oko 200 izlagača koji su vezani za organizaciju vjenčanja predstavili se se posjetiteljima na posebno uređenim i osmišljenim izložbenim prostorima. Dakle moderno, atraktivno, zaigrano i spektakularno bilo je na Danima vjenčanja 2010.

Kao i svake godine, Danima vjenčanja posebnu pozornost donijela je svečana humanitarna modna revija koju su nosile poznate osobe iz hrvatskoga javnog i političkog života. Prihod s revije te dio prihoda od ulaznica namijenjen je Kliničkoj bolnici "Sestre milosrdnice" – Klinika za dječje bolesti Zagreb, Klinika za dječju kirurgiju, svima nam poznatoj Klaićevoj.Na Danima vjenčanja na dnevnim modnim revijama predstavili su se izlagači u punom sjaju novih trendova vjenčanica, cvijeća i nakita. Dakle sve što jednoj mladenki treba. I ne samo to. Posjetiteljima iznimno privlačan dnevni događaj "Budi mladenka" ponovo je najsretnije dobitnice brzo pretvorio u mladenke koje taj čas mogu izreći sudbonosno da.Akcijom portala She.hr izabran je i Naj par Dana vjenčanja, koji je za svoje vjenčanje dobio mnoge vrijedne nagrade!

Ivana i Tomislav – Naj par!

Na nagradnu igru She.hr-a i Dana vjenčanja u kojoj smo birali Naj par, buduću mladenku i mladoženju koji će osvojiti vrijedne nagrade koje će im uvelike olakšati buduću organizaciju njihova najljepšeg dana u životu, prijavio se 61 par. Nakon prvog kruga u kojem su naši čitatelji putem Facebooka glasali za naj parove odabrali smo deset parova koji su skupili najviše glasova, a svi su bili pozvani da nam se pridruže na izvlačenju Naj para u nedjelju 3. listopada na Danima vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu.Program je vodila Diana Mikloš, voditeljica prodaje Medijske mreže, čiji je jedan od medijskih projekata i She.hr. Na pozornici su se okupili predstavnici svih tvrtki koje su osigurale vrijedne nagrade za Naj par a koji je, putem izvlačenja, odabrala glavna urednica portala She.hr Andreja Petrić.
Svi su finalisti uzbuđeno iščekivali čije će ime biti pročitano, a najviše su sreće imali Ivana Tišljarec i Tomislav Kralj iz Zeline, koji će u svibnju 2011. godine reći svoje sudbonosno da!Ivana i Tomislav osvojili su sljedeće nagrade:


Predstavnica tvrtke Altera na pozornici je našem Naj paru pripremila još jedno (spontano) iznenađenje nakon što je doznala da su Ivana i Tomislav njezini sugrađani i da stupaju u brak istog datuma kao i ona, te im je darovala dekoraciju dvorane za vjenčanje!Iznenađenjima ovdje nije bilo kraj jer svi su finalisti od cvjećarnice Salix i produkcijskog studija Art Elegance na dar dobili bon od 300 kn za kupnju cvijeća i izradu foto wedding booka pa s Dana vjenčanja ipak nisu otišli praznih ruku.She.hr i ovim putem želi još jednom čestitati našem Naj paru, Ivani i Tomislavu, na osvojenim nagradama i zaželjeti im puno sreće u njihovu zajedničkom životu.
Njima i svim ostalim prijavljenim parovima, želimo prekrasno vjenčanje i nepresušno vrelo ljubavi!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Beauty report

U četiri paviljona više od 300 izlagača prezentirat će proizvode i usluge dinamične industrije ljepote.

Fashion report

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.