Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Izabrani pobjednici Adidas Originals natječaja

Prvo mjesto osvojili su plesači iz School of Street Styles.

Nakon mjesec dana, 120 prijava i preko 15,000 likeova, žiri u sastavu Mario Petreković, voditelj i kreativac, DJ Chill, predstavnik hip-hop i klupske scene, street art umjetnica Oko i blogerica Isabella Rakonić izabrali su pobjednike Adidas All Originals Represent Facebook natječaja.

Prvo mjesto osvojili su plesači iz School of Street Styles (SOSS) koji su originalnom fotografijom pokazali svu svoju kreativnost i osobnost. Na druženju u Adidas Originals shopu, organiziranom povodom uručenja nagrade i predstavljanja prve vlastite Adidas Originals Denim kolekcije, žiri i SOSS-ovci imali su priliku zaviriti u svijet Originalsa i zabavljati se uz ritmove DJ Chilla.Marija Petrekovića i Isabellu Rakonić posebno su oduševile traperice koje se od sada mogu pronaći u ponudi adidas Originalsa. Nakon nekoliko sezona suradnje s Dieselom, Adidas uvodi i vlastitu liniju traperica koje se savršeno slažu uz urbani modni stil kao osnovnu značajku brenda. Adidas Originals Denim kolekcija neodoljivo spaja kvalitetni traper sa suvremenim dizajnom, a u ovoj kolekciji mogu se pronaći traperice za žene sa skinny krojem i klasični originalni kroj za muškarce.Naslanjajući se na popularnost Adidas brenda u proizvodnji obuće, sve traperice posebno su dizajnirane kako bi se savršeno mogle nositi na tenisice, a njihov donji, unutarnji dio napravljen je od posebnih materijala koji štite tenisice od propuštanja plave traper boje.Pokretanje lokalne Facebook aplikacije naslanja se na globalnu All Originals Represent kampanju kojom je Adidas Originals htio potaknuti mlade generacije iz cijelog svijeta da pokažu originalnost, kreativnost i osobnost – što predstavljaju, kao individualci i kao dio svoje ekipe. Kako bi se prijavili na aplikaciju svi zainteresirani morali su se u obući Adidas Originals i uploadati fotografiju uz kratak tekst s objašnjenjem po čemu su oni posebni.Traperice iz Adidas Originals Denim kolekcije mogu se pronaći u Adidas Originals shopu, Bogovićeva 1a.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Događanja

U organizaciji umjetničkog kolektiva Udruge Preuredi moju pumpu i Turističke zajednice grada Zagreba, ovih je dana završen drugi ciklus oslikavanja projekta Ulični triptih.

Fashion report

Nova generacija tenisica adidasov je temelj na putu da stane na kraj gomilanju plastičnog otpada.

Trendovi

Titulu predvodnika među adidas Originals tenisicama ZX serija duguje kombinaciji najnovijih tehnologija i vrhunskog dizajna, a njihova popularnost svih ovih godina ne jenjava zahvaljujući...

Fashion report

adidas Originals predstavlja kampanju Change Is a Team Sport.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.