Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Izazovni društveni mediji

Sve o suvremenom oglašavanju i prodaji na konferenciji Web::Strategija 6 – Ritam društvenih medija.

Društveni mediji kao što su Facebook, Linkedln, Twitter, blogovi, forumi i drugi privukli su velik broj građana na interaktivnu zabavu i druženje. Svi su tu. Tko još nije – bit će. Društveni su mediji malo-pomalo postali prejak internetski medij.

Što je s ostalima? Televizija, tisak, radio…? A što je s marketinškim agencijama? Sve one danas, dok ovo čitate, u tajnosti pripremaju "napad na društvene medije". Njihovi će se klijenti ubuduće sve više oglašavati Facebookom ili Twitterom. No jeste li vi ili vaša tvrtka spremni za vođenje marketinške kampanje društvenim medijima? Znate li se gibati u ritmu društvenih medija? Ako ne, možemo vam ponuditi rješenje koje nemojte nikome reći. Preporučujemo dolazak na jedinstvenu i neponovljivu edukativnu cjelodnevnu konferenciju Web::Strategija 6 – Ritam društvenih medija.

Održat će se 19. studenog, u četvrtak, u zagrebačkom Hypo EXPO XXI centru. Tu ćete ne samo naučiti sve što trebate za oglašavanje i prodaju društvenim medijima nego ćete i upoznati uživo regionalne stručnjake iz tog polja, pitati ih za savjet ili angažirati.

Ako već vodite marketinške kampanje društvenim medijima, mislite li da ste ih maksimalno iskoristili ili postoji barem još jedan način kako dodatno unovčiti poslovanje?

Sve to možete doznati na konferenciji te detaljnije sljedeći dan, 20. 11. (petak) u popodnevnim satima na radionici Drumara, što je program u sklopu Web::Edukacije.

Navečer vas čeka zabavni program, izbor za Miss interneta, pjevač iznenađenja te DJ glazba na prvom velikom Web::Partyju u Zagrebu, tzv. Facebook partyju.

Svi sudionici Web::Strategije 6 imat će besplatan ulaz na Web::Party. Cijena kotizacije za konferenciju iznosi 900 kn + PDV, a prijaviti se možete na www.webstrategija.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Dobar posao

Konferencija koja slavi moć žena održat će se 2. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a u programu će sudjelovati inspirativne heroine hrvatskog gospodarstva, akademske, zdravstvene...

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Duh i tijelo

Iako ste možda znali da trebate vježbati tijelo, jeste li znali da bi moglo biti važno i vježbanje mozga?

Dobar posao

Budi osoba koja inspirira druge i potiče na rast!

Advertisement