Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
infekcije tijekom kupanja
infekcije tijekom kupanja

Duh i tijelo

Izbjegnite infekcije tijekom kupanja s mjesečnicom

Jedinstveni ulošci i tamponi, za bezbrižno vježbanje i kupanje

Tvrtka Tosama svom je bogatom asortimanu proizvoda dodala još nekoliko njih te ponosno predstavila novu sportsku liniju uložaka i tampona JASMIN SPORT.

JASMIN SPORT prvi je sportski uložak, napravljen od posebnog Tencel biosoft materijala, koji je prirodan, biorazgradiv, ima izuzetnu moć upijanja znoja i menstrualne krvi te štiti kožu od iritacija posebno tijekom sportskih aktivnosti. Zahvaljujući Tencel tkanini, ovi ulošci su mekani i glatki kako u suhom tako i u vlažnom okruženju, sprječavaju rast bakterija na prirodan način, ne sadrže umjetne materijale te imaju izuzetnu moć upijanja vlage.  JASMIN SPORT ULOŠCI na prirodan način sprječavaju rast bakterija za razliku od običnih uložaka napravljenih od sintetičkih materijala koji propuštaju vlagu, onemogućavaju dotok zraka te pregrijavaju kožu.

Koristeći JASMIN SPORT ULOŠKE osjećat ćete svježinu, mekoću i suhoću tijekom sportskih aktivnosti te će one postati još ugodnije.

Infekcije tijekom kupanja su prošlost

Više ne morate brinuti za moguće vaginalne infekcije tijekom kupanja u bazenima, rijekama, jezerima i moru. Tamponi JASMIN SPORT AQUA  jedinstveni su higijenski tamponi s dvostrukom funkcijom jer upijaju menstrualnu krv i štite rodnicu od ulaska vode. Jasmin sport aqua tampon proizveden je istim principom kao običan tampon, samo što mu je dodan tekući parafin koji sprječava ulazak vode u vaginu. Ovi tamponi namijenjeni su svim ženama koje žele sigurnost i zaštitu od mogućih infekcija, koriste se kao zaštita kad žena nema menstruaciju, ali se mogu koristiti i tijekom same menstruacije, jedino se u tom slučaju tampon treba zamijeniti odmah nakon kupanja.

[box style=”0″]

OSVOJI NAGRADU

Tosama vam poklanja 3 poklon paketa novih Jasmin Sport uložaka i tampona.

Želite li osvojiti ovu nagradu pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom JASMINSPORT te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Nagradno pitanje: Od kojeg materijala su napravljeni Jasmin Sport proizvodi?

Nagradu su osvojile Dragica Kilić, Dubravka Lubina i Ines Mamula.

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Sve više žena pridaje pažnju sastavu proizvoda koje koriste, pa tako i higijenskih uložaka.

Savjeti stručnjaka

Izrađeni su od 100 % pamuka, mekani su i nježni na dodir, dermatološki testirani, ne nadražuju kožu i primjereni su za njegu vrlo osjetljive...

Beauty report

Svi želimo imati nježnu, podatnu i meku kožu, što je u ovim zimskim mjesecima izuzetno teško ostvariti.

Zdravstveni karton

Svaka žena je na žalost imala priliku susresti se s neugodnim vaginalnim infekcijama, osjećajem peckanja i nelagode...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.