Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Izbor najljepše karnevalske maske

Dođite s klincima u Garden Mall, osvajajte nagrade i veselite se.

U sklopu obilježavanja najmaštovitijih dana u godini, popularnog Karnevala, u Garden Mallu će se ovu subotu, 5. ožujka, u 17 sati održati Izbor najljepše maske Garden Malla. Tako će djeca moći uživati u cjelokupnom programu pjesme, plesa, edukacije i zabave te kući ponijeti atraktivne nagrade.

Izboru najljepše maske Garden Malla prethodit će nastup dječjeg zbora "Mali Sesvečani" te kreativno-edukativna radionica izrade karnevalskih maski. Radionice izrade maski prilagođene su najmlađima tako da će dječica moći razvijati i pokazati svoju kreativnost i ljubav prema umjetnosti. Djeca se za Izbor najljepše maske mogu prijaviti na sam dan događanja, u subotu, 5. ožujka, od 16 i 30 kod hostesa u Centru.

Sudionici koji se prijave za Izbor najljepše maske Garden Malla mogu doći već zamaskirani ili se zamaskirati tijekom čak dvije kreativne radionice koje će se organizirati tog dana u Garden Mallu. Jutarnja radionica maski počinje od 10 sati, dok će na poslijepodnevnoj radionici koja će se održati neposredno pred sam izbor, klinci moći sami izraditi svoju masku ili oslikati lice. Za one manje vješte Interspar nudi gotove kostime po povoljnim cijenama.

Sva djeca koja sudjeluju u izboru dobit će poklon za sudjelovanje. Najmaštovitije maske birat će posjetitelja, a nagrade su im osigurali zakupci Garden Malla: Interspar, Mozaik knjiga, Magic Baby, Krona, Goldenpoint, One2play i Dormeo. Među nagradama će se naći dječji sat Casio, poklon bonovi, knjige, dječja guralica, čarape, anatomski jastuci za djecu i igračke. Najbrži među njima bit će nagrađeni posebnim poklonima one2play-a – GOGO`S albumom za sličice i figuricama za dječake, dok su za djevojčice posebno pripremili Fashion Bandz ekskluzivne ogrlice kojih nema u prodaji.Popodnevni program namijenjen najmlađima povodom Karnevala dio je tjednog obilježavanja najšarenijih dana u godini u zagrebačkom Garden Mallu. Osim što je prošlog vikenda održana kreativna radionica izrade Venecijanskih maski za klince te radionica kreativnog oslikavanja lica, nakon subotnjeg Izbora najljepše maske, u Pokladni utorak, 8. ožujka od 17: i 30 očekuju vas radionice i igre s one2play junacima iz crtića.

Osim zabavnog programa, u pojedinim trgovinama Garden Malla posjetitelje očekuju posebne fašničke ponude, popusti i do 50%, a zamaskirani klinci mogu očekivati dodatne poklone, krafne i bombone.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Aktivnosti preobražavanja, odnosno preodijevanja, izmjena lica, kretnji, izražavanja emocija, djecu vesele i potiču ih na stvaralaštvo i produktivnu igru.

Obitelj

Najpoznatiji svjetski karnevali održavaju se u Brazilu, čiji su karnevali poznati kao posebno živopisni i razuzdani, a onaj u Rio de Janeiro se smatra...

Gastronomija

Svako područje Hrvatske ima specifičnu gastro tradiciju.

Beauty report

Uz važnost maski u sprječavanju širenja koronavirusa tu je i jedna neugodna nuspojava – maskne.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.