Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moda

Izdizajnirajte Prada štikle po svom ukusu

Cipele iz vaših snova mogu postati stvarnost

Svaka žena mašta o cipelama napravljenima baš za nju, a sada to maštanje može postati stvarnost. Sve vaše želje odlučila je ispuniti poznata Prada. Luksuzni talijanski modni brend nudi novu uslugu koja će vam omogućiti da izdizajnirate cipele baš po vašem guštu.

Za štikle po narudžbi Prada nudi svojim klijentima čak devet modela – od cipela s malim otvorom za prste do platformi- te čak pet različitih visina potpetice.

Pri kreiranju cipela iz snova klijentice će imati na izbor različite materijale – od brušene ili meke talijanske kože, satena, lakirane u bogatoj paleti boja – od žarkih do pastelnih tonova.

prada 1

Jednom kada izaberete model, boju i materijal za vaše cipele, slijedi izbor boje potplate od kojih nude boju kože, crnu i svijetlo plavu na kojima stoji zlatni metalni Pradin logo.

prada

Ekskluzivne cipele bit će vam dostavljene u pakiranju iste boje kao i cipele kako bi zadovoljile vaše visoke estetske kriterije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovo je vrijeme u kojem možemo zablistatu u novim cipelama i sa stilom ući u novu godinu.

Fashion report

Ponekad je za podizanje i najjednostavnijih outfita dovoljan mali detalj koji će u potpunosti preokrenuti cijelu kombinaciju.

Trendovi

Kako bi što uspješnije organizirali svoj ormar za kasno ljeto, ne zaboravite zaviriti u Mass webshop gdje vas čeka inspiracija za niz šarmantnih stylinga.

Fashion report

Ostvarite popust do čak -50% na odlične Aldo komade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.