Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Iznenada preminula glumica Maja Petrin

Uzrok prerane smrti mlade glumice navodno je srčani udar

Glumica Maja Petrin preminula je u 41. godini. Uzroci njezine prerane smrti nisu još potvrđeni, ali navodno se radi o srčanom udaru. Mlada televizijska i kazališna glumica je prije pet godina pretrpjela težak srčani udar iz kojeg se srećom izvukla i brzo oporavila, no čini se kako joj to drugi put nije uspjelo.

Maja Petrin se prije pet godina žalila na bolove u leđima te su je liječnici par dana liječili s analgeticima, s obzirom da joj takva vrsta bolova nije bila strana, dok na nagovor majke i njezine prijateljice liječnice nije napravila EKG i shvatila da se radi o infarktu. S obzirom da je bila u poprilično dobroj formi snažna Maja iz svega je izvukla živu glavu.

Maja Petrin rođena je 3. srpnja 1972. u Zagrebu, a 1993. godine upisala je glumu na ADU. Sedam godina provela je u baletnom ansamblu Kazališta Komedije, a od 2000. je članica Zagrebačkog kazališta lutaka.

Ostvarila je uloge u brojnim drugim kazalištima, Histrionima, Kerempuhu, HNK te Maloj sceni. Usto, gradila je i televizijsku emisiju u filmu “Zvjezdana prašina” te serijama “Obiteljska stvar”, “Susreti nezgodne vrste”, “Naša kućica, naša slobodica”, “Villa Maria”, “Zabranjena ljubav”, “Ponos Ratkajevih”, “Zakon ljubavi”, “Hitna 94”, “Pod sretnom zvijezdom” te “Stipe u gostima”. Također je svoj glas posuđivala u mnogim animiranim filmovima i serijama.

maja petrin naslovna

Iza sebe je ostavila 17-godišnju kćer Petru te ožalošćenu obitelj, prijatelje i brojne kolege.

(Foto: Screenshot Youtube, Facebook)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Celebrity

Mlada glumica je u trenutku nesreće spavala

Celebrity

Stilski oproštaj od prve dame Jugoslavije

Knjige i glazba

Dio medija prenosi kako je 32-godišnju glumicu pogodio potpuni zastoj srca.

Dobar posao

Upisivanjem u knjigu žalosti počelo je opraštanje od karizmatične političarke.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.