Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Iznenađujuće koristi ulja sjemenki konoplje

Od hidratacije do suzbijanja upale, dobrobiti ulja sjemenki konoplje za kožu ima u izobilju.

Od hidratacije do suzbijanja upale, dobrobiti ulja sjemenki konoplje za kožu ima u izobilju.

Smanjuje suhoću i masnoću kože istovremeno!

Jedna od prednosti korištenja ulja sjemenki konoplje je što istovremeno postiže dvije stvari: hidratizira kožu i uravnotežuje njenu masnoću bez začepljenja pora, što nije uobičajeno za jedan jedini sastojak.

Djeluje na različite tipove kože

Jedna od blagodati ulja sjemenki konoplje je da djeluje na sve tipove kože, te tako može biti vaš partner dugi niz godina. Također, idealan je sastojak za pretvaranje uobičajene beauty rutine u opuštajuće spa iskustvo u vašem domu, čime ćete lako razmaziti sebe ili partnera.

Smanjuje upalne procese

Normalno je da koža povremeno razvija crvenilo, svrbež i druge znakove upale. Iako je upala prirodan odgovor tijela, problem nastaje kada ona postane kronična. Pojedine studije otkrile su da ulje sjemenki konoplje pomaže u smanjenju upala uz pomoć svojih protuupalnih svojstava.

Povećava oksigenaciju kože

Ulje sjemenki konoplje također može pomoći u poboljšanju kože iznutra, zahvaljujući vitaminu E. Ovaj vitamin može povećati proizvodnju crvenih krvnih stanica koje prenose kisik u različite dijelove tijela, ali i pospješiti širenje krvnih žila. To omogućuje krvi da pravilno teče i učinkovitije stiže do odredišta. Dakle, koža se održava zdravom zahvaljujući hranjivim tvarima i kisiku koji se učinkovito dostavljaju u krv.

Ulje konoplje bogato je vitaminima i hranjivim tvarima za kožu

Konopljino ulje ima visoku razinu vitamina A i B, koji igraju ulogu u jačanju i izgradnji zdravog tkiva i održavanju vaše kože svježom i zdravom. Također, sadrži i visoku razinu magnezija, kalija, željeza, kalcija, fosfora i cinka, a svaki od njih ima svoje važne blagodati za vaše tijelo i kožu. Zbog toga će vam konzumacija ulja od konoplje ili upotreba prirodne kozmetike od konoplje pomoći da ojačate vaše cjelokupno zdravlje kože zbog pozamašne količine vitamina i minerala koje industrijska konoplja nosi u sebi.

Konopljino ulje ima anti-age svojstva

Osim što vlaži i umiruje kožu, ulje konoplje ima anti-age svojstva. Ulje konoplje može pomoći u smanjenju sitnih linija i bora kao i spriječiti razvoj znakova starenja. Linoleinska kiselina i oleinska kiselina koje se nalaze u konopljinom ulju, koje tijelo samostalno ne proizvodi, igra presudnu ulogu u zdravlju kože i sprečavanju starenje kože, stoga se savjetuje da se dodaju u prehranu i rutinu u njezi kože.

 

Preporuka – UFO 2 uređaj i Cannabis Seed Oil masku možete kupiti na www.foreo.com te u odabranim Douglas parfumerijama i na www.douglas.hr

Pročitajte još

Zdravstveni karton

Zašto se osjećamo umorno i bezvoljno u zimskim mjesecima i kako si pomoći da preživimo zimu i dočekamo prve zrake toplog proljetnog sunca?

Beauty report

95% osoba od 15 do 25 godine ima problema s nepravilnostima na koži. Šanse da se izbjegne ovaj problem su male i svi će...

Beauty report

Važno akne shvatiti ozbiljno i na njihovu pojavu reagirati odlaskom dermatologu, budući da mogu značajno narušiti kvalitetu života uzrokujući nisko samopouzdanje.

Savjeti i preporuke

Ako se susretnete s problemom akni, poželjet ćete najbolji dostupni alat koji će ukloniti mrlje s vašeg lica u trenu, a upravo to je...

Advertisement